Hicrettt seyma0661 hem biraz ondan hem biraz da erken doğumdan da korkuyorum çok kilolu olursa erken olabilir dedi çünkü inşallah olmaz sağlıklı olsun istiyorum sadece 🙏
seyma0661 Hicrettt anladım bizimki de şuan ters pozisyonda da 33.haftalık olduk hiç dönecek gibi de durmuyor yapıştı kaldı 🤣 sağlıkla vaktinde gelsinler inşallah hakkımızda hangi doğum şekli en kolayıysa o olsun. 32.haftada 1840gramdı
Hicrettt AnayimBenAna_ evet öyle de doktorum biraz yaşlı olduğu için dönene kadar da bekleriz çok kilolu olmazsa dedi ve biraz suyu sınırdaymış o yüzden de erken olabilir dedi. Çok fazla sıvı alıyorum aslında ama…
AnayimBenAna_ Hicrettt suyu azsa evet erken doğum olabiliyor ama bunları düşünme şimdiden herşeyin başı stres canım erken olsada sağlıklı olsun önemli olan o 🌸
Aslaninannesi_ Bugün 35 olduk hala makat geliş doktor artık dönmez yeri daraldı dedi senin haftalarındada makat gelişti döndürmek için bir şey yapma bebeğin kilosu var yeri dar kordon boynuna dolanır dedi 38 e sezaryen günü aldık zorunlu sezaryen
Baby_B Enmomy benim bu bebegimden önceki bebegimde kaybim var.Bir anda 75 ten 85 e ciktim. 85 le hamile kaldim suan 89 90 gidiyo geliyo.. Dogumdan sonra 75 e düserim insallah Boyum 1,73 oyuzden 75 olsam yeter😂 Kilo alinir verilir ne yapalim..
0680 Hicrettt Benim bebeğimde hep makat pozisyondaydı hiç bir zaman dönmedi 34+1 de gitmiştim. Doktorda dönmüyorsa vardır bi nedeni Çok zorlamamak lazım akışına bırakalım dedi ki zaten kordonu dolanmış yüzündeydi Ama zorunlu sezaryen görünüyor benim doğumum ki zaten bende sezaryen istiyordum.