Esra11_10 malesef ki, cahiliye dönemindeki insanlar hala daha varlar.
ilk kızıma hamileyken ense kalınlığı için gittiğimde kapıda bi bayanla konuştum, aynı doktora gidiyomuşuz meğer. normalde söylemesi gerekiyor kızın olucak ya o yüzden söylememiştir dedi benim oğlum olucak dedi ama uslup var uslup var. böbürlenerek söyledi. neyse bişey demedim. içeri girdi ağlayarak çıktı. ense kalınlığı sıkıntılı çıkmış. kendi kendime, böbürlenme insan oğlu diye geçirdim.
kızım olucağını eşimin tarafı öğrendiğinde hı hayrılı olsun denildi. 2. kızım olduğundada üzülme olsun denildi. pardon neye üzüliyim? Rabbim bana sağlıjlı sihhatli evlat vermiş, neyine üzüliyim dedim. eşimde Allahtan onların kafasında değil. eşimin ettiği dua, 2. de kızım olsun duasıydı. genelde doğuda cinsiyet ayrımı yaparlar derler ama karadenizliler erkeklere daha düşkün malesef. ben doğuluyum kız bizde çook değerlidir.
şuan 3. hamileyim,kızımız olucak diye eşimle öyle adapte hissettik, 3. kızımız oldugunda şöylemyaparız diye konuşuyoruz. eşimin ailesi eşime; buda farklı olsun bunuda tadın demişler. eşimde demişki bizim öyle takıntılarımız yok😄 yani sen bu kafayı değiştiremezsin. Sağlıklı sihatli hayırlı evlat duasını her çocuğumda ediyorum. Rabbim bana vermiş. ben bunu niye yargılıyım. Rabbim ne verirse başım gözüm üstüne. malesef var bu insanlar