Arhez20 Eylulhanim232129 öyle deme hiç belirti yaşamayıp hamile olanda var öyle deme güzel düşün lütfen
Eylulhanim232129 Arhez20 sona yaklaştık ya başladı benim düşünceler… kolaylıkla ve huzurla hamişlik haberlerimizi verelim inşallah
noble1 Eylulhanim232129 yok canım ya şimdiye kadar iki kere pozitif gördüm ikisde akşamdı hiç fark yok bence ilk idrarın😀 Yaptım şimdi tamamen kaybolmuş ikinci çizgi.. bundan sonrasıı artık koyulaşma beklemekte🫠 hiç silikleşmemiş olsa daha umutlu olurdum ama
noble1 @Eylulhanim232129 @Arhez20 sizde sık idrara cıkma var mı? Daha doğruu idrara aşırı sıkışık olma hali. Sürekli altıma yapcakmş seviyesinde çişe gidiyorum 🤣bu da iğne etkisinden mi acaba?
Arhez20 noble1 bende var gece uyanır oldum bundan dolayı yada uyandığımda çok sıkışık oluyorum koştur koştur oluyor
Eylulhanim232129 noble1 benim şu an em çok göğüs hassasiyetim var bi de göbek deliğimin altında batmalar oldu bugün hep. Ama idrsr sıkışıklığı yok bende
yasen1 Eylulhanim232129 senin erken vurmuş sanki 17yken bana birkaç gün sonra yine gel demişti duruma göre iğne demişti
noble1 Eylulhanim232129 Ben doktora kontrole gittiğimde de 16mm idi doktorum üç gün sonra vur iğneyi dedi, bende mesela o üç günde ya zten çatlamışsa diye tedirignim. En güzeli doktora güvenmek ya vardır bi bildikleri
yasen1 Eylulhanim232129 hayırlısı olsun ya yeterki hayırlı zamanda hayırlısını sağlıklısını versin mevlam tüm isteyene de bizede
Eylulhanim232129 noble1 başlarda baya içerledim bu konuyu ama napim olmazsa bu ay da bu sebepten olmamıştır derim…yoksa düşündükçe moralimi bozuyor ☹️
Eylulhanim232129 Kızlar ben elendim 😓 sabah test yaptım erken gebelik testi negatif. Bugün iğneden sonra 11. günümdü. Üzdü..
ozge1001 Eylulhanim232129 iğneden değil çatlama gününden itibaren sayılması gerekiyormuş gebelik oluşacaksa çatlamadan sonra oluşacak ve o şekilde hesaplarsan çatlamadan sonra 9. Gün yani varsa bile çok yeni şuan erken gebelik testi ile belli olmaz
Eylulhanim232129 ozge1001 canım haklısın ama öyle de olsa 10. gün ama bi umut bakalım. Artık o kadar alıştım ki olmayışına hemen kabulleniyorum :/