Eylulhanim232129 Arhez20 canım buna cevap yazdım iletilmemiş. 2024 haziranda çekildi, temmuzda da sol tüp komple alındı ne yazıkki. İltihaplı ve bağırsağa yapışıktı.
Eylulhanim232129 ozge1001 bugün iğneden sonra 8. gün canım. Ben de dayanamazsam pazar günü yaparım heralde ama bu kez beklemeyi düşünüyorum
Eylulhanim232129 noble1 yok yapmadım ama benim ilk çatlatma tedavimde iğneden sonra 7. gün bakmıştım epey silikti. erken geçti her halde etkisi ya da acaba tutmayınca mı öyle oluyor? senin nasıldı testin?
Eylulhanim232129 Arhez20 beyaz akıntım oluyor bazen kokusuz.. arada başım döner gibi oluyor ama belirti değildir heralde ya.. bilmiyorum hafta sonu merakımı gidermek için test yaparım gibi zaten 12-13. gün oluyor
noble1 Eylulhanim232129 silik ama cok net görülüyor da. bu aksam ins koyulasmaya baslar gerçi erken mi koyulasma için bilmiyorum
Eylulhanim232129 Arhez20 şimdi baktım bugün bizim 9. günümüz iğneden sonra. bilmiyorum ki erken mi belirtiler için… görcez bakalım
Eylulhanim232129 şunu merak ediyorum ama testin etkisi erken geçtiyse bu negatif mi anlama geliyor, tutmamış gibi.. iki ay önce bende öyle olmuştu. şimdi ondan da cesaret edemedim bakmaya.. acaba en erken ne zaman geçiyor etkisi
Eylulhanim232129 noble1 erken gibi sanki ama bi negatif görüp sonra adet zamanı pozitife dönen de var silikten koyulaşarak giden de.. seninle beraber görürür biz de :)
noble1 Eylulhanim232129 bugün eve biraz geç gideceğim testi de geç yapmış olacağım yani ama bakalım 🤭 Tüm senaryolarda umut etmeye devam etcem Aynı çıkarsa: silikleşmedi iyi Daha koyu çıkarsa: ahaa yükseliyor mu değerim?? silikleşirse: belki yarın koyulaşır?? 🤣🤣 aaah aaah