ozge1001 Eylulhanim232129 normal adet düzenime göre bugün olmam gerekiyodu onu bekledim test için var ise tek belirti adetten önce göğüslerim çok acırdı normalde şuan hiç acımıyor herkeste göğüs hassasiyeti olurmuş benim o kayboldu
Eylulhanim232129 ozge1001 iğne olunca normal adet döngüne göre olmuyor. iğneden sonra 14-15. güne adet olman gerek ki sen olmamışsın :)) Ben de aksine adet belirtim var ama göğüs uçlarım acıyor. en ucu. az az başım dönüyor… adet belirtilerim olmasa bi acaba derdim…
ozge1001 Eylulhanim232129 12. Gün bi test yapmıştım negatifti o yüzden iyice bekleyip kan vereyim istedim bide 20. Gün bile adet olan varmış çok umutlanmamak istedim 😌
Eylulhanim232129 Arhez20 benim yaptığım test bi kaç saat sonra baya belirgin çizgi çıkarmış. Ama tabi ilk 10 dk değil. Sadece daha evvel gördüğüm kuruma çizgisinden daha netti. Ondan sordum. Prodoctor du markası
ozge1001 Eylulhanim232129 inşallah canım isteyen herkes o müjdeyi alsın en kısa zamanda ❤️testten sonra haber veririm tekrar
Arhez20 Arhez20 ben hasta olacağım galiba bir kaç güne göğüs acımaya başladı elledikçe adet önü benim öyle olur :(
Arhez20 Eylulhanim232129 iğne vurulduktan sonra 14 gün yazıyor adet günü ama çatlamadan sayarsak 12.gün bugün
Eylulhanim232129 ozge1001 aaa… canım insan ümitlenip böyle olunca kötü etkileniyor ama çok şükür regl olmakta nimetten. Sağlıklı vücudumuz… ben de eli kulağında olcam yani böyle avutucaz gönlümüzü devam edicez mutlu sona kadar 🙁