canimbebegim0909 sendekimsinnn vallahi kan testinde bile güvenmiyorum ben artık benim 10. Günde kanda negatifti 13-14de döndü
sendekimsinnn Safinaz35 pozitif görmedim canım bat 3-4 şubat dün yaptım çıkmadı çatlamamın 11. Günüydü yani artık regl i beklicem olmazsam yine yaparım
Fatma2407 @Suavage_mom Merhabalar 0.5 çıktı kan sonucum demiştiniz sonra yükseldi demiştiniz tekrar ne zaman kan verdiniz acaba kaç hafta vardı arasında ya da gün çünkü bende çok şüpheleniyorum hamlilekten test yaptım silik çizgi çıktı ilk dakikada sonra kan verdim 1.07 çıktı
Suavage_mom Fatma2407 aşkım adetime bir kaç gün kala şüphelenip kan verdim 0.5 di beta. Sonra bi kaç gün sonra beklenen adetim gelmeyince evde test yaptım silik çizgi çıktı sonra gidip kan verdim işte bi baktık ki beta 790. Bu olaylar ortalama 7-8 gün içinde oldu ☺️
Fatma2407 Birde adet günüm hiç geçmezdi bir Şubat da olmam gerekiyor du olmadım sürekli bir kasıklarımda Ağrı var batma gibi çok halsizlik ve baş ağrısı var
Fatma2407 @Suavage_mom yaa benim ki de 3 gün gecikti hiç test yapmamıştım bu gün kan vermiştim 1.07 çıktı ama böyle karnımda sürekli bişeyler batıyor gibi kasıklarım ağrıyor hiç adet olacakmış gibi değilim çünkü adetimi biliyorum ben hissederim
Suavage_mom Fatma2407 normalde de gecikiyorsa bilemem çünkü benim reglim hep günü gününe olurdu. Bu arada kaset test almanı tavsiye ederim onlar genelde doğru sonuç veriyor Allah gönlündekini hakkında hayırlı kılıp nasip etsin inşallah ❤️
Fatma2407 @Suavage_mom yok hiç gecikmezdi ilk defa böyle oldu şey yapıcam ya bir hafta daha beklicem tekrar test vericem kan testi
Suavage_mom Fatma2407 bence yarın git kaset test al 50 lira bişeydi ben de merak ettim yine kan testi verirsin haftaya 😂🙏🏻