Meridaily Bat bugün. Gözle çok çok silik görüyorum, flashla ya da ışıkla baktığımda net. Dün ve bir önceki gün days doctor testlerim silik çıkmıştı.
Meridaily Nuriay evet canım hemen çıktı hatta yok sanırım dedim folik asit içtim geri geldim o belli olana kadar dedim. ardından baktım gözle görülür siliklik belirdi. Hemen flashla baktım ardından foto çekmeye çalıştım 😁 şimdi bekledikçe flashla daha net
Meridaily Nesli17 yaa🥹 böyle çıkınca emin olamamıştım🥹 2 gün önce yaptıgım kaset testte hiç yok canım çizgi, erken gebelik silikti. Bugün olmazsam adet yarın kan vereyim inşallah vardır ya🥹🤲🏻❤️
Nuriay Meridaily benim kasiklarimda baya bi sizi var adete 4 gun kaldi birde uyku hali var. heycanliyim çok 31 ri bat testim kalmadi 31 ri adet olmazsam 1 şubat test alirim
Meridaily Nuriay ayy hadi inşallah vardır ya 🥹🤲🏻 az kalmış sizin dee benim de adet olacak gibi ağrı var hep
Nuriay Meridaily evet adete zamani olur ya hala devam ediyor sizi ama sabah test yaptim cikmadı acaba henuz yerleşme olmadimi diye dusunuyorum çunki cogu zaman yerlesme kani filanda adet zamanina denk geliyo bende iki defa ikisindede adet gunu yerlesme kanamasi oldu
Guzelgunlerrr Meridaily ay canım var gibi ya hadi inşallah vardır artık güzel haberlerini bekliyoruz 😍