Nilayy95 Meriveannesi aslında 12 haftlık gittiğimde pozisyon iyi değildi doktorum bana erkek gibi dedi. Ertesi gün başka doktora gittim %98 kız dedi sonra tekrar kendi doktorum erkek gibi dedi. Sonra bazı sebeplerden ötürü fetal dna yaptırdım tam erkek olduğu netleşti ☺️
tomrishatun27 Nilayy95 benim de ablam istemiş erkek olsaydım 😅 bence Giray da çok güzel bi isim, anlamına da baktım cesur, kuvvetli anlamına geliyor düşünürseniz gayet güzel bi isim bence
tomrishatun27 1melek1annecik Aras geldi bian aklıma Kaan ismini görünce, Kaan Aras uyumlu geldi bana düşünürsünüz belki
Angel19 Nilayy95 bir oğlum var adı Egemen Kutay bizde ikinci oğlumuzu bekliyoruz Birkan Sarp koyacagız 🥰
Dolunay_dolunay Kartanesi-24 post gel beni eleştir diye değil bi fikir verebilir misiniz diye açılmış siz tutup en olmayacak yeri ele alıp yazmışsınız. Siz sizi alakadar etmeyen konuları eleştiriyorsanız ben de sizin yorumunuzu eleştirebilirim. Madem cevabınızı aldınız düşünce tarzınızdan da pek parlak bir fikir çıkmayacağı belli. Hoşça kalın 👋🏻