Fatma033 Arkadaşlar 2 3 haftadır ayak nişeklerim ve ayaklarım cok şişiyor canımı cok yakıyor tuzlu yemiyorum yürüyüş yaosam da uzansam da otursamda şişiyor napacagımı bilemedim tansiyonum da yok başka şişen biyerimde napacam ben neden böyle oluyor
Zuzu_23_23 Fatma033 bende ne yaptıysam çaresini bulamadım tuzsuz yedim yürüyüş yaptım bol bol su içiyorum
babyiscoming_ Fatma033 bol su iç canım. Ve çok oturan birisi isen eğer diz kapaklarından akan kan ayaklarında ve ayak bileklerinde oturur. O yüzden ayaklarını hep uzatır pozisyonda ol. Benim doktorum o şekilde demişti. Ve ne zaman çok otursam yada çok yürüsem balon gibi şişerdi. 35+3üm biraz daha düzeldi bu durum ama 30-33 arası bende yoğun yaşadım maalesef. Ayaklarını biraz havaya dikip uzanmak iyi gelir
Baby_B Fatma033 ayaklarda buyume olabiliyor o normal ama cok mu sis ayaginiz Tuz tüketimi az olsun,zeytin tursu falan yemeyin Yüksekte tutun Benimde spor ayakkabim biraz sıkmaya basladi 32+2 deyiz
gul24y Bol bol su iç ve oturduğun zaman ayaklarının altına bir şeyler koy yüksek olsun çok oturma çok da ayakta kalma
Fatma033 gul24y aslında oturan biriside değilim sürekli uzanma pozisyonundayım ama anlam veremiyorum artık
Fatma033 gezentianne ben şeker hastasıydım zaten sekerim vardı ama aclıklarım normal cıkıyor tokluklarımda 140 170 arası
gezentianne Fatma033 Tamam şekerdendir o zaman.Diyabetlilerin ayagı cok şişiyormuş.Yoksa yürğmeyle ya da tuzsuz yemeyle geçerdi