Lavantakiz KumpirsMom geldim başka doktordayım. Yok kötü bi şey diyemedim şaşırdım biraz. Sonra da ağladım zaten :)) şimdi sonuç bekliyorum
KumpirsMom Lavantakiz sanada bebeğinede kurban olsun o pislik var ya dövülmeyi hakeden doktor tipi o işte.. rabbim bebeğinede sanada sağlık versin inşallah güzel haberlerini bekliyoruz 🫶🏻🫀
KumpirsMom Lavantakiz sende kalbin kadar güzel birisin belli , böyle insanlara fırsat verme tersle gerekirse valla burda sinirledim 😆😆 elimde olsa gelip kavga edicem o dengesizle 😩
Mothersbaby Lavantakiz bence çok iyi olmuş gebelik varsa bir defa da tüm tahlillerini yapmış oldun . İnşallah pozitif çıkar akşam ne sürpriz yapacağını düşünerek dönersin eve 🤲🏻😍
Lavantakiz Mothersbaby inşallah sağlıkla büyür içimde. İnşallah her şey yolundadır 🥹 evet gerçekten iyi oldu kalbim ferahladı burada
serentaas Lavantakiz sakin ol kese ve bebek 7. Haftada görünür beta hcg yükseliyorsa bir sorun yoktur içini ferah tut sağlıkla kucağına alırsın inşallah 🙏🏻
Lavantakiz peaceandlove sonuç hamileymişim 🥰 ama çok küçükmüş, bir kez daha gelip bakalım sağlıklı artış var mı. Bi sonrakine 15 gün sonra devam ederiz dediiii. Kan sonuçlarım hepsi normalmiş 🥰
Mothersbaby Bide özel hastane olduğu için direk onun sayfasından sonuçlarına hemen bakabilirsin ikiyi beklemene gerek yok ben öyle yapıyordum sistemi kontrol ediyordum sürekli 😂
Lavantakiz Mothersbaby buranın özelinde hiç sanmam öyle bi sistemleri var 😂 ya vallahi sağlık konusunda her şehir farklı ilçeler çok daha farklı..
Lavantakiz Mothersbaby bu arada dediğiniz doğru,bu hastanede de varmış tahlil sonucu sistemi. internet sitelerinden ulaştım saati beklemeden :)))
Mucizeem__ Lavantakiz Yaaaaaaa🥺💚 Çok sevindim adına Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bizede dua et canım 🧿
Mucizeem__ Lavantakiz Yaaaaaaa🥺💚 Çok sevindim adına Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bizede dua et canım 🧿
Lavantakiz Mothersbaby anonimiz o yüzden paylaşmak istemiyorum 🥰 söylediğimde ilçemin adı doğrudan belli olur
Nuriay Lavantakiz Lavantakiz eger kan vermeden donseydiniz keşk verseydim gidip diye kendinizi yiyib bitirecektiniz iyi oldu iyi.
Lavantakiz Nuriay kesinlikle kesinlikle. İyi ki burası var iyi ki siz varsınız hemen dönüş yaptınız 🥰
Razismom Lavantakiz evet kan vermeniz lazım, artışı görmek için.. Doktor bu şekilde demesine şaşırdım hangi çağda kalma acaba..