Reyhan07  https://mutluresim.com/image/1HWDxB  İlk muayenemi oldum zaten geç döllenme olduğunu tahmin ediyordum sağlıklı ilerlemesini çok istiyorum moralim bozuldu geriden geliyorum galiba ultrason fotomu yorumlayabilir misiniz 🥲
Crown23 Reyhan07 geriden gelmeniz endişe etmeyin benimde bebeğim 9 gün geriden geliyor 2-3 haftaya kadar normal kabul ediyor doktorlar
1234567891011121314 Reyhan07 cok tecrubeli baya yaşlı bir profesör doktor bana dedi ki o cok da önemli değil cihazi milim kaydirsam 7+5 cikiyor milim oynarsam 8+4 cikiyor yani cok önemli değil dedi sorun etmedi
Gul616161 Reyhan07 canım benimde öyleydi ilk başta sonra yakaladı hatta önden gidiyor. 38 haftalık olduk bile
Sdanur1 Reyhan07 bende hesaplaamama göre 6+2 olması lazımken 5+2 çıkmıştı çok uzulmustum ama şuan 18 haftaligiz herseyimiz uyumlu şükür endişe etmeyin sağlıcakla kucağınıza alın insallah
Reyhan07 1234567891011121314 anladım benimde Allah’ın izniyle Sağlıklı ilerler cinsiyeti belli oldu mu sizin
eceeelmn Kesinlikle benim de aynen sizin gibi bir fark vardı ve düzensiz adet döngüsüne sahibim geç döllenme olduğundan emindim ve sonrasında bebeğim o farki kapatarak yetişti şükür.suanda son adet tarihine göre ilerliyor.icinizi ferah tutun 🥰
Reyhan07 eceeelmn eceeelmn benimde adet döngüm çok düzenli değildi hep en az 4 5 gün gecikirdi sizin kaç haftalık oldu cinsiyeti ne
Reyhan07 Gul616161 maşallah ne güzel ben de kendi kendime neden normal zamanında ilerlemiyor ki diyip durdum bu gün sizin kaç hafta oldu cinsiyeti ne
Gul616161 Reyhan07 37+6 benim. Kızım olacak inş. Tamda senin haftalarındı. Çünkü şey demişti adet tarihine göre 12 şubat gelişimine göre 17 şubat 1 ay sonra geldiğinde nasıl ise öyle takip edicem demişti. Sonra haftasını yakalamış dedi