Rabiul Burçlarınızı söylemeden anlatın bakalım doğru tahmin edebilecek miyiz 😆 Mükemmeliyetçiyim , plansız iş yapmayı sevmem , temizlik ve düzen benim olmazsa olmazım 🤪
mcansu Rabiul 😁 sen eşittir ben 🌾♍ Üstüne biraz sivri dilli eleştirel olabilirim biraz kafamda kurup fazla detaycı olabilirim
Neferut Rabiul özgüven, cömertlik, liderlik ve yaratıcılık var bizde az bir şey de ego ile tanınırız 😂
Diamondstallion Rabiul Her şeyin en iyisine sahip olmak isterim ve bunun için çokça çabalarım. İşittiğim bir şey zoruma giderse gemiler yansa da lafını veririm 😂 Saygı görmediğim yerde kesinlikle bulunmam ne olursa olsun. Ayrıca hayatımdaki Her şey planlı olmalı. Temizliğe, düzene de fazlaca düşkünüm. 🥰🐝
Rabiul aycabelgin0 yay mı 😆 benim eşim aşırı inatçı ve sabırsız istiyor ki her istediği o dakika olsun , 22 Kasım zamansız bir vakitte doğmuş 😆😆😆
Rabiul Bglmmrn bence bu her kadının özelliği asla saatimiz birbirine uymaz genelde ruh halimize göre haraket ederler 😆😆😆 terazi mi 😆
Yasminnnnn Rabiul Çok sabirsizim duygusalim ama az bişey sinirde var temizlik ve düzen benimde olmazsa olmazım 🤣
asellmom Rabiul beni anlatmışsın herşey kontrolüm altında olmak zorunda. Taktımmı tam takar umursamazsam asla umursamam. Değişik takıntılarım vardır. En sevdiğim terapi temizliktir 😁♥️