minikelebek_  Merhaba kızlar 6+4 olduk bugün hastaneden geldim kalp atışını dinledim çok şükür,doktor 6+3 uyumlu dedi herşey gayet normal dedi çok şükür,sizde durumlar nasıl
minikelebek_ Edizhr sat 12 Aralık adetime 5 gün varken 58 ile öğrendim 3 gün sonra 220 en son 22 sinde vermiştim 41235 ti
Gun123_25 minikelebek_ selam bende son adet tarıhım 12 aralıkdı ne güzel sag salım alalım kucagmıza bende 6+4 ama dahaa kalp atışnı dınlemedım keseyı gorduk 8 hafda da gıdıb kalp atışını dınlıycem ama mıde bulantım çok sende nasıl varmı mıde bulantısı 🥰
minikelebek_ Edizhr evet ilk gebeliğimm 🥹 Eylül ayında 9 haftalık bebeğimin kalbi durmuştu inşallah Buda öyle olmaz
bdlakbrn minikelebek_ bende sizinle aynı ay aynı durumu yaşadım, sonra bir kimyasalım oldu şimdi beklemedeyim. Sizin adınıza çok sevindim sağ sağlim kucağınıza alın inşallah. Bana da dua eder misiniz 🥹🙏🏻
minikelebek_ bdlakbrn Allah razı olsun 🤍 tabiki ederim seve sevee 🤍 Allah en yakın en hayırlı zamanda yüzünüzü güldürsün sizede nasip etsin inşallaah 🤍
bdlakbrn Sumeyyeaydn ben 6+1 de alttan muayene ile duymuştum siz de duyarsınız inşallah sağlıkla gelsin 🙏🏻🥹❤️