Csrbbkym Kızlar 4 gün önce verdiğim tahlil de 549,19 sonuç çıktı yarın doktor kontrolüm var kese yi karından görmek için daha erken mi oluyor 5+1 günlük olacak yarın beta değerim düşük mü ama 4 gün öncesi
Buglemadaaden Csrbbkym Csrbbkym bende 5 +2 ben 20 ocakta verdim 247 çıktı 24 ünde tekrar verdim 667 çıktı iyi mı bende bilemedim
mucizemom8 Csrbbkym benim hemen bu değerlerdeydi gittiğim de alttan da karından da gorunmemisti bir hafta sonra tekrar gittiğim de 4bin üzereydi kesede bebekte göründü bazen görünmeye biliyor
elalara Merhaba canım. Ben ilk kontrole 5+1 ken gitmiştim. Betam 1666 idi. Karından görünmedi vajinal ultrason ile gördük keseyi.
Meltemanneolsun Ben tam 5. Haftada görmüştüm keseyi karından. Betan 2 katı olarak artıyorsa şu an gorebilirsin
elalara Beta hcg 1500 altındaysa görünmez. 1500-2500 aralığını vajinal ile 2500 ve üstünü de karından ultrason ile görebileceklerini söylüyorlar
elalara Csrbbkym bu kadar kısa sürede karından görünecek kadar artmayabilir. Garanti olsun diyorsan biraz bekle istersen.
Buglemadaaden Csrbbkym bende biraz korktum acaba aniden yükseliş yapar mı öyle bir ımkan varmı yoksa dış gebelik olabilir mı