superstar_00 miroscumm Ben adetime 9 gün varken öylesine yaptım hemen silik çizgi çıktı daha önce predictor markasıyla yapardım hiç silik çizgi yapmadı kanda <0.1 ben de adetimin geçmesini bekleyeceğim😂
Ebruebos superstar_00 kuruma oluyor genelde beyaz. Bende kuruma çizgisi de çıkardı prodoctor. O yüzden bir kaç gün sonra yaptığınızda koyulaşma olursa kan verim
superstar_00 Ebruebos Yaptığımda hemen böyle çıktı adetime 9 gün vardı kanda negatif daha önce defalarca prodictor kullandım negatifse hiç çizgi çıkmadı.
Ebruebos superstar_00 canım daha erken bazen kuruma çizgisi çıkartıyor prodoctor. Adetine 5 gün kala falan yap bi de. Daha net belli olur o zaman
miroscumm superstar_00 canım bende aynı sekilde sok oldum inanamadigim icin surekli tekrarladım gercekten hamileymisim yani kimseye bos yere umit vermek istemiyorum ama her zaman bir ihtimal vardır 😅
superstar_00 Ebruebos Evet adetimin geçmesini bekleyeceğim ama bu kuruma çizgisi değil saniyesinde çıktı en sağlıklısı beklemek.
Ebruebos superstar_00 canım benimde ilk 5 dk çıkmıştı. Eski postlarda var sayfamda . Negatif çıktı.geçen hafta cuma günü yine öyle oldu sandım bekleyeyim dedim ertesi gün sabah yaptığımda koyulaşma oldu pozitifti kan.
superstar_00 Ebruebos Adetiniz gecikmeden mi yapmıştınız yoksa geciktikten sonra mı? Ilk silik kan çıkmıştı ya ondan sonra kan tahlili yaptınız mı yoksa teste koyulaşma gördükten sonra mı kan tahlili yaptınız?
Ebruebos superstar_00 adetten önce de yaptım adet geçince 1,2 gün sonra da yaptım. Yani bende oldu kuruma çizgisi. Ama koyulaşırsa o gebelik oluyor