Minervaa Acıkınca midem bulanıyor, halsizleşiyorum ama 2 lokma yemeği zor yiyorum. 2,5 kilo verdim son 15 günde.
Baby_B Minervaa normal ben 7-14 hafta arasi 7 kg verdim kusarak Sadece üzüm yiyebiliyordum onuds kusuyodum bazen Full yattim beslenemedigim icin halsizlikten Tabi serum aliyordum hastanede falan kalmistim Geciyor merak etme🥰 32+2 deyim Simdi baska problemler var😅Her yerin agriyor
Meltemanneolsun Minervaa sık sık araogun yap canım kuruyemiş at ağzına ayran iç meyve ye sonradan yavaş yavaş duzeliyorsun
SancarMom Minervaa Ben hamileliğimi öğrendiğimde 6 haftalıktı öğrendikten sonra bulantılarım başladı . Yemeyince kötü oluyordum ama yiyip kusuyordum sizde yiyin en azından biraz yemiş olursunuz
serentaas Minervaa normal 14. Haftada geçiyor merak etme peynir ekmek tuzlu kraker portakal suyu ekşi elma muz buzlu meyveler iyi geliyordu bana
Minervaa Meltemanneolsun hayattan soğudum, kaç gündür raporluyum işe gidemiyorum, müdürün suratını çekmekten ve işlerin birikmesinden ayrı stres oldum. Bi grip oldum, bi belim tutuldu, şimdi iştahsızlık halsizlik… 😔
Seyma63_ Minervaa aynısını bende yaşıyorum canım 7+ 1 olduk prilam kullanıyorum onun az biraz etkisi sayesinde toparlandım
Meltemanneolsun Minervaa ben de öyleydim canım şimdi 13. Haftaya girdik hafif hafif bulantılar azalmaya başladı. Ben ayranla besleniyordum sadece. Tuzlu kraker ayran bulantiya iyi geliyor en azından elin ayağın birden titremiyor. Sarı leblebi sonra at ağzına biraz biraz. Şekerin tansiyonun oynuyor da işte o yüzden oluyor
Minervaa Meltemanneolsun evet gerçekten şekerimin tansiyonumun oynadığını hissediyorum. Ayran içtim şimdi iyi geldi gerçekten.
Minervaa SancarMom kusmuyorum ama sıfır iştah, ağzımda lokmayı çevirip duruyorum, sonra açlıktan elim ayağım titriyor.
Seyma63_ Minervaa evet canım doktor yazdı git yazdır prilam,grce yatmadan 2 tane alıyorum en azından biraz daha iyiyim
Meltemanneolsun Minervaa sevindim canım hem sağlıklı bol bol icebilirsin 🥰 maalesef bir süre idare ediyorsun bu şekilde sağlıklı olsunlar da çekiyorsun