Meridaily Mor-kelebek ben de öyle elim hep bu forumda arkadasların pozitif çıktıkca test yapasım geliyor😁 bir sonraki ay olursam regl gecikmeye kadar bekleyecegim
OmerNfs Meridaily bencede neyi bekliyor ki bu doktorlar dış gebelik bile yaşadım o kayıpları yaşayan bilir Allah kimseye yaşatmasın 🤲🤲
Mor-kelebek @Babyandmoms kan vermemek için dayanmaya çalışıyorum sen naptn canım gelen giden yok dimi 😇
Babyandmoms Mor-kelebek sabret canım ben regl olmadım hala bugün geçikmenin 3.günü şimdi test yaptım ilk idrarla negatif
Mor-kelebek Babyandmoms ya hangi testi yaptn canım üzülme vardır bir hayır bak daha regl olmamissn. Bende nedense testlere güvenemiyorum benimde bugün 3. Gün
Mor-kelebek Babyandmoms regl olana kadar bekle bakalım canım bir hayır vardır. Acaba serum antibiyotik falan kullanmak regliyi erteler mi
Babyandmoms Mor-kelebek etkiler Tabikide ilaç kullanmak ben kullanmadım hiç ama bakalım umudum yok olsa çıkardı çünkü 3 gün geçiktim
Mor-kelebek @Meridaily @miroscumm @Babyandmoms @Nuriay ben elendim kızlar 😢 3 gün geçti ya 3 gün iki tane hayalet çizgi gördüm hep bir korku vardı ama kan vermeye gidemedim bir türlü beklemek istedim pazartesiye kadar olmadı 😭😭
Meridaily Mor-kelebek yaa😔 testler bizi yanılttı hep😔 bu ay inşallah bizim ayımız olur🤲🏻 ben de çok üzgünüm ama olmadı işte🥺 ovülasyon takibi yapacak mısın kuzum?
miroscumm Mor-kelebek canım üzülme sonuçta regl olman bu işin sonu değil önümüzdeki ay hayırlı haberler alırsın inşallah acaba ovulasyon testi mi kullansan kac aydır deniyorsun