Meridaily Mor-kelebek benim de görümcemde genetikte pıhtılaşma sorunu çıktı hamılelıgınde iğne kullandı bana da dedi hep yaptır diye ama gitmedim hiç. Hamilelik olursa tekrar üsteleyeyim doktoruma en iyisi🥺 sizde de güzel çıkar sonuçlar inşallah içinizi ferah tutun❤️🤲🏻
Meridaily Mor-kelebek inşallah canım o yüzden erken öğrenmek istiyorum aslında her ihtimale karşı. Çünkü ilk hamileliğim 8 gün gecikmeyle 24.5 çıktı. Bir hafta sonra düşük yaşadım. O yüzden korkuyorum açıkcası. Kimyasal da olabilir dediler ama ilk düşük olduğu için üstüne gidilmedi pek
imcakir Evet bende gördüm canım inşallah vardır bu testlerde yalancı olabiliyor sanırım ama değildir inşallah ya kan ver ya testi yenile bencede 🤲🏻🙏🏻🌸
Mor-kelebek imcakir hayırlısı neyse o olsun ya şuan eşime söylesem mi erken mi acaba çok kararsızım elimde başka testte umudum yok diye tek test almıştım
imcakir Mor-kelebek söyleme bence çünkü çizgi de net değil sonra olumsuz bir şey olursa daha çok üzülürsünüz ama yine de sen bilirsin tabi🌸🙏🏻
Biranneikibebe Mor-kelebek benim çok silikti bu şekilde 40 gibi birşey çıkmıştı ben öğrendiğim gibi tedavi uygulanacağı için erkenden yaptırmıştım beklemedim ama siz bekleyebilirsiniz öyle birşeyim olmasaydı ben beklerdim en az iki gün
Mor-kelebek Biranneikibebe benimde yarın genetik testim belli olacak onun sonucuna göre kan vereceğim belki kullanmam gereken ilaç iğne vs olabilir siz ne tedavisi alıyorsunuz
Meridaily Mor-kelebek canım naptın var mı adet belirtisi? Test yaptın mı bir daha?benim çok karnım agrıyor adet olacak gibi ama olmadım daha.
Mor-kelebek Meridaily yok canim test yapmadım adet olacak gibi ağrım var şuan ama gelen giden yok yarın hastaneye gidicem genetik sonuçlar için orada kan veririm bu gece de gelmezse 🌸