Polyana12 bereninannesi__ merhaba benim bulundum bölge de peritonoloji yoktu sonra dan geldi kadın doğuma gidip ordan sarı alan actirmami ve ordan sonma 182 den randevu almam gerektiğini söylediler belki fikir olur size de ☺️
Leyla2525 bereninannesi__ bereninannesi__ randevu direk alamıyoruz doktor açıyor ama ben yine randevu bulamamıştım doktorum arayıp söyledi benim için randevu istedi sağolsun ertesi gün hemen gelsin alırım aradan dedi gittim
Polyana12 bereninannesi__ bilmiyorum doğuma sayılı gün kaldı inanın bir aydır randevu arıyorum ve normal kontrole gidemiyorum devlette ama bazı hastanelerde sabah erkenden giderseniz alabiliyorlar mis sıra veriliyormuş
bereninannesi__ Leyla2525 İstanbul’da da yaparlar mı acaba ben Salı günü bi sorayım en iyisi. Teşekkür ederim 😍
bereninannesi__ Polyana12 Ailem Bursa’da orda yapılıyormuş. İstanbul’da olmazsa mecbur oraya giderim ya da özele artık 🥲
Leyla2525 bereninannesi__ inşallah yaparlar. Doktorunuzun insafına kalmış birşey bence. Çünkü ben randevu bulamadığım için önce perinatolojşdeki dr a gittim bakamam randevusuz dedi. Sonra kendi doktoruma gittiğimde durumu anlattım hemen telefon açıp benim için randevu istedi
Polyana12 bereninannesi__ ben hem özele gittim hem perinolog a gittim riskli gebelikte bilmeden başından ilaç kullanmıştım beklemeyen bir gebelik olunca ilaç da olduğu için iki tarafdan hep kontrole gittim şükür iyiyiz bir sorunumuz yok sağlıkla doğmasını bekliyoruz şimdi 🤲🏻🤲🏻
Leyla2525 bereninannesi__ inşallah yapar sizde ricada bulunun bence randevu bulamazsanız eğer. Zaten en fazla 15 dk sürüyor yani ne olacak
bereninannesi__ Polyana12 sağlıkla kucağınıza alın inşallah. Bende bilmeden matofin devam etmiştim çok şükür sorun olmadı 😍