Ftmcmc Ecemm22 benim 873 çıkmıştı sonra doktora gittim 4 haftalığı geçmiş demişti bence adetin son tarihi ile alakalı
AnlatmayaGerekYok Ecemm22 adetim 4 gün geçmişti 1048di benim yani 4 haftalık hamileydim seninde öyledir bence
ymryzc0 ymryzc0 Ecemm22  Fikir olması açısından bu benim gecikmemin 1. Günü yaptığum ovulasyon testi bu şekilde gözüküyodu
Ikizannesi1 Bu değer bisey ifade etmiyor diye biliyorum sadece gebe olup olmadığınız bilgisini veriyor
Burcak61 Ecemm22 yani yaklaşık 40 günlük hamilesiniz denektir son adet tarihinden itibaren hesaplanır gebelik
SevalK Ecemm22 Ecemm22 benimde 17 aralık bugün 6+6 günlük hamileyim dün doktora gittim kalp atışıda duyuldu çok şükür sende hemen git
SuleSuleDeniz Değerle anlaşılcak bişey değil canım arkadaşlar 5 haftalık olabilir diye tahminler de bulunmuşlar ama bende gebeliği mi ilk öğrendiğim de 5 haftalıktım we değerim TAM 10.800 lerdeydi 😄😄
Aynur_ma Bu happy momda zaten son adet tarihini yazdikda sana kac haftalik oldugunu gosteriyo. Doktor da bu hesapla gidicek zaten