Gulseminnn23 Merhaba anneler 35 haftalık olduk iki gündür hareketlerde azalma var sizde durumlar nasıl
Kbra1012 Gulseminnn23 bnde 35+3 yemek yedikten sonra uzanıyorum yan yatıyorum hareketlerini hissediyorum geçen hafta Birgün hiç hissetmedim hemen doktora gittim bi sorun yoktu şükür
Pinarkorkmazer Gulseminnn23 hareketlerinin normal olmadığını düşünüyorsanız doktora görünün herkesin bebeği aynı değil bazen normaldir bazen normal değildir hareket azlığı
Nart Gulseminnn23 bu haftada bebekleriniz kaç kg? Yalancı sancılarım oluyor çok korkuyorum bari bir 2 hafta daha gitmesini istiyorum. Tam 35+2 haftalığım
Nart Gulseminnn23 ay çok şükür bende korkuyordum doğsa kilosu az mı diye. Sağlikla vaktinde alın kucağınıza inşallah
Kbra1012 Riske atmayın hiç direk doktora gidin Allah korusun bu haftalarda bebekler çok büyüdüğü için boynuna kordon bağı falan dolanabiliyor. İçiniz rahat eder bişey olmaz
Sinemmm_23 Gulseminnn23 bende 31 haftalıgım 29 30 da hareketlerinde azalma oldu çok korktum ama doktor normal dedı yanı tabı herkeste aynı olmayabılır bu durum son 1 haftadır delı gıbı hareketlı bazen durulabılıyorlar enerjı toplamak ıcın 😂