Bd94 Merhaba hanımlar, Bebeğim 4,5 aylık meme reddi yaşıyoruz asla almak istemiyor memeyi. Önceden uykuda alıyordu şiödi onu da bıraktı, memeyi alsa bile ucunu emip bırakıyor, doyamıyor böyle olunca. Emzirmeye uğraştıkça katıla katıla ağlıyor. Çaresiz kaldım çözüm önerileriniz var mı? İnşallah geçicidir
Kulker Bd94 Allah yardımcınız olsun süreç zor olsa da sakın pes etmeyin. İlk bebeğimle 4 ay meme reddi yaşadık denemediğm şey kalmadı uykuda emzirmek, boynuma ilgisini çekecek şeyler takmak, kasikla beslemek vs. En sonunda ılık duş yöntemiyle döndü. Siz ve bebeginiz kismen ciplak olun ten tene temasta bulunun Bebeğin yıkandıgi su sıcaklığında suyu ayarlayın hafif bebeğe yüzüne gelmeyecek şekilde su dökün kendinize de tabii o pozisyonda emzirin siz emzirirken de vücuduna bacaklarına az az su dökün eşiniz yardımcı olursa çok daha iyi olur. Bu şekilde hafif sallayarak kucakta emzirin. Bebek anne karnında hissediyor ve emmeye basliyor Benim tek seferde döndü normale ama tek seferde olmazsa birkaç kez deneyin lütfen. Kolay gelsin
Bd94 Kulker çok teşwkkürler, bunu denedim ama duşta emmedi, tekrar deneyeyim, gece yine unutup biraz daha emiyor ama gündüz çok sıkıntı, çocuk aç geziyor resmen, 3 dk zorla ağlaya ağlaya emiyor, inşallah düzene girer ya
Kulker Bd94 inşallah düzene girer eğer sütünüz fazla geliyorsa tazyikli ise o yüzden de emmek istemeyebilir emzirme oncesi biraz sağın lütfen duş ile denemeye devam edin kolaylıklar diliyorum