Salihaa16 Rukiye2eu her bebek aynı degil cankm benim ilk kızım da cok hareketli degildi. Doktorun normal goruyorsa bir sey yoktur Allahın izniyle
Sunshinez Handiss ay Allah yardımcımız olsun 🙏 çok dayanamadığım zamanlar acile gidiyorum parol serum takıyorlar o da iyi geliyor aklınızda olsun 🌸
cnsu77 31+5 kızlar ilk 3 ay biraz zor geçti benim onun haricinde güzel ilerledi çok şükür ama 30. Haftadan sonra mide yanması başladı neyseki dayanılmayacak kadar değill
Elfnur_ snylyy Akşamları yemek sonrası Sindirim ve şişkinliğe karşı iyi geliyor bı arkadaşımız yazmıştı ismini etiketlememisim
Meryeli Hulu61 merhaba, bebek toplanma anında ne hissediyorsunuz ? Ben nasıl tarif etsem bilmiyorum sanki kalp atışlarım mı değişiyo, yoksa tansiyonum mu oynuyo. Ama bi şeyler oluyor yani sizde de oluyor mu ?
Hulu61 Meryeli Bebek kendini sıkıyor böyle karnımda ayakta olduğumda yada yatarken ufak bir sancı hissediyorum karnımda öyle nefes kesecek gibi bir hareket değil benimkiler
Meryeli 28+2 ilk aylar kanamayla geçtiği için zorlu süreçti. Çok şükür şimdi kanamam yok detaylıda içerde gördü hoca. Bende evde dinlenerek geçiriyorum. Bebeğim sanki alt karnımda hıçkırıyor gibi minik pıt pıt atışları oluyor. Ama sanırım normalmiş anne karnında araştırmadım pek gerçi. Bi yerde toplandığı veya böyle karnımda yoğun hareket ettiği zaman çarpıntı gibi bi şey yaşıyorum tarifi edemiyorum. Bir de tabi eskisi gibi hafif değilim yatakta sağa sola dönerken ve kalkarken ekstra dikkat ediyorum. Şuan gebelikte 35 üstü haftalar beni okurken gülüyorlardır 😂 tabi ki daha çok büyüyecek karnın ama bakalım :)
Fatma87- aleynaeskici_0 22.haftaya Merhaba kabızlık ve sindirim sorunu dışında şükür güzel gidiyor. Artık büyüyoruz ve gerginleşti göbeğimiz çıkmaya başladı 🤰
Tazeanne74 aleynaeskici_0 31+4 haftalık olduk Allah’a şükür şuanlık bir sıkıntımız yok güzel gidiyor 💕🦋
Anonymouse Yarın 21 haftalık oluyoruz, bu zamana kadar çok şükür güzel geçti. Son 2 haftadır ara ara mide yanması yaşıyorum, özellikle Türk kahvesi içince olduğunu fark ettim en sevdiğime tamamen veda edeceğim 🥲