tazeannesese Sunshinez çok sewindim bende hemen alayım bana da iyi geliyor bu tarz şeyler hafifletip geçiriyor baş ağrısını 🌸
mesusaa mehtapbayarr kanamanın rengi ne renk eğer kahverengi ise korkulacak bişey yok kırmızı akıntı ve kanama için riskli diyorlar beyaz gelen parçalar ise dediğim gibi fitil olarak kullanıyorsun progestonu sanırım onun dış kabı içi emiliyor rahim tarafından dışı akıntıyla atılıyor
mehtapbayarr mesusaa hayir fitil değil agiz yoluyla aliyorum ve oyle kan kirmizi bi renk degil dün kahveydi bugün daha pembemsi bi renk peceteye sildikce geliyordu ama bugun camasirimda da kahverengi lekelenme olmus
Kbr777 11+5 halsizlik çok az geçti ama bulantı devam ilaç artık hiç etki etmiyor 3-4 kere çıkarıyorum gün içinde bir gün iyi bir gün kötü allahım şu hamileliğin güzel zamanlarını göstermeyi nasip etsin 🤲
mesusaa mehtapbayarr mehtapbayarr kahverengi korkulacak bi kanama türü değil sadece dinlenmeye çalış bi yerlere uzanma kendini yorma korkulacak bişey değil 8-10 gün devam eder benim öyle olmuştu
Pinar59 Meltemanneolsun bende 13+4 belimde ağrı oluyor kalçaya vuruyor hatta sol bacağıma da vuruyor ara ara
Meltemanneolsun Pinar59 çok kotu ya benim de öyle işte bacağım tutuluyor resmen adım atamıyorum bazen
keyfimin-kahyasi-misin aleynaeskici_0 Çok zor geçiyor Kasiliyorum sürekli biyerim rahatskz 😂Bide bebekim var bir bicuk yas iki yaş sendromlu 31 olucam bı iki güne
mehtapbayarr mesusaa teşekmür ederim progestani bu defa alttan aldim afedersiniz parmagim temiz cikti umarim böyle devam eder
mehtapbayarr mesusaa teşekmür ederim progestani bu defa alttan aldim afedersiniz parmagim temiz cikti umarim böyle devam eder
Tugba29_ Pamuk3419 bana da 12 haftalık kız gibi dedi ben emin olmak için 16 haftada gidicem çokmu geç
Zehraax Tugba29_ geç değil 16. Haftadan itibaren net olmaya başlar benim görümceme 16 da kız deyip 20 de erkek dediler 😂
mesusaa mehtapbayarr fitil olarak kullanmak daha etkili diye biliyorum istersen öyle kullan doktorum bana fitil olarak tavsiye etti
mehtapbayarr mesusaa doktor bana hap verdi ama bi asistan tanidigimiz var konustum alttan da alabilir dedi
Kubra_811 Aysegul_ll Çok geçmiş Olsun ben dayanamadım Doktorumu aradım gel serum takalım dedi Saatler önce taktırdım ama hiç etki etmedi
anneoluyorum94 Liyaipek1 bebiş toplanıyor mu ? Benim çok nadir adet sancısı gibi sancım oluyor hemen geçiyor bir de kasılmalar başladı bilmiyorum normal mi haftaya kontrolümüz var doktora söyleyeceğim bakalım
Liyaipek1 anneoluyorum94 Dün gece sağ kasık tarafıma toplandı ama şimdi yine sanki biyeriyle ittiriyor gibi yalancı kasılmalar olabilir