Perihan3 Ozgulina moralinizi bozmayın ben doğuma girmeden yarım saat önce bile ultrasyonda baktılar bebeğin kilosu 3 kilo 100 gram dediler bebeğim 3 kilo 400 gram doğdu ultrasyon var bazen yanında biliyor zaten bebekler 30 haftadan sonra kilo almaya başlıyor önemli olan sağlıklı olmaları
Nesonunbeybi Ozgulina O daha çok değişir annesi 😍 hiç kafanıza takmayın gerçekten bende 32+2 deyim mide bulantılarımdan çok yiyemediğimden halde fazla kilo artışı olmuş şeker sebepli olabilir dedi 🥹 ama ben sağlıkla geleceğine inandım allahın izniyle
Mehmeteren-ve-defneninannesi Hayatyordu salak mı doktorun ? 34 haftada 2100 gr civarı olması bekleniyor zaten
madreysubebe Mehmeteren-ve-defneninannesi Ya ben 26 haftalıkken birine gittim senin çocuk 3 hafta geri dedi. Nasıl yani dedim ayrıntılıda falan her şey iyiydi kilosu da iyi diyorsun nasıl geri olabilir? Kiloyla ilgisi yok dedi Allahın cezası beni bir korkuttu. Bende olmayan gebelik zehirlenmesi de var dedi. Ben başka bir doktora gittim riskli gebelik için profesöre ve hiçbir gerilik falan olmadığını öğrendim
madreysubebe Mehmeteren-ve-defneninannesi İnan hatırlamıyorum ama o an kilosu normal dediğini hatırlıyorum hatta kilosu normal çocuk nasıl geri dedim. Kiloyla alakası yok dedi. Nasıl yok saçmalama dedim
Busra2711 Busra333 sizinle aynı durumu bende yaşıyorum 36+5 3 hafta gerilik var 2550 gr geçen hafta gittiğimde hiç kilo almamıştı beslenmene dikkat et boş bol yeşil mercimek muz vs ye dedi yedim baya umutluydum kilo almış diye düşündüm ama geçen haftaya göre sadece 150 gr almış 😔 ve plesenta aşağıda ondan kaynaklı olabilir mi acaba dediğiniz gibi yeterince beslemiyor olabilir mi
Busra333 Busra2711 aynı durumdayız benim de bu arada aynı haftada aynı kilolar acaba siz erken doğumdan bahsetti mi öyle giderse 36 37 gibi alacağım dedi yarın randevum var
feride09 Normalde 35i doldurdum, bugünkü kontrolde 2800 gram çıktı bebeğimin gelişimi ve bacak boyu 1 hafta önden gidiyor 36yla uyumlu çıktı
Busra2711 Busra333 benim plesenta aşağıda ve geçen ay gittiğimde hem 1 hafta kadar gerideydi hemde suyu azalmıştı erken olma ihtimali var dedi havuç suyu felan içtim suyu normale dönünce erken doğumdan vazgeçti şuan tek sıkıntı gelişimi kilosu ama çok sorun etmedi doktorum yavaş gelişen mi bebek dedi 14 şubata sezeryana gün verdi
momandson_ seyma0661 26.haftada 1308 kilo olan oğlum 🥹 doktor 10 gün önden gidiyor dedi korkmuyo değilim…