Ceydametee Amabanavardendi 34+0 da 2670 di bi arkadaşım çok zayıf dedi ama doktorum önden gidiyor bir hafta demişti göbekliymis hatta şuanda kaç olduğunu bilmiyorum
Ceydametee Ceydametee Doğurana kadar kaç kilo olur bilmiyorum 36.haftada kontrole gidicem bakalım ne kadar olmuş salı günü giriyoruz 35.haftamiza :)
Amabanavardendi Ceydametee hiç zayıf değil bencede maşallah diyelim bebise. 4 kilo ya yakın doğar diye umuyorum
akkaya_1234 Ceydametee benim de34 haftalık olduk yarın doktora gidecem acaba kaç kilo çok merak ediyorum
Ceydametee Amabanavardendi Bence çok çabuk kilo alıyorlar ama bende 12 kilo aldım hamile kaldigimdan bu yana az öğün yiyorum ama çok yiyorum tıka basa doyuruyorum kendimi
seyma0661 Amabanavardendi banada 32+0da gittiğimizde 1840 demişlerdi. 33 olduk haftaya kontrol bakalım muhtemelen sizinki de o civardadır 28ken 1200 demişti 😂
Amabanavardendi Ceydametee güzel beslenirsenjz ortalama 250 300 gram alıyormuş haftada . Rahat 4 kilo doğar 40.haftaya kadar sağlıkla doğsun önemli olan o 🥰
gezentianne Amabanavardendi Son haftalar almayabiliyorlar bebek büyüdükçe hareket alanı kısıtlanıyor 37-38′e kdar güzel alıyorlar
Amabanavardendi seyma0661 31+4 oluyor sabah gideceğim inşallah 1700 1800 vardır ya ben kendim minyonum bebisim de ufak olmasin istiyorum 😂😂
Amabanavardendi akkaya_1234 bende çok merak ediyorum ya kendime kızıyordum takıntı mi yaptım diye her anne adayı merak ediyor demek ki sağlıkla kucaklarimiza alalım inşallah
Ceydametee akkaya_1234 Sabaha az kaldı 😍 Öğrenirsiniz merak etmeyin 1 hafta önde gitmesi sorun olmuyormuş sadece doktorum yemeyi kes dedi
akkaya_1234 Amabanavardendi merak etmemiz çok normal bence 🤗 ben en son bi ay önce gittim o yüzden daha çok nerak ediyorum bide kilosu biraz geriden geliyor galiba o yüzden de merakım fazla biraz inşallah yarın güzel şeyler söyler doktor
seyma0661 Amabanavardendi evet ya tabi önce sağlığı yerinde olsun ama bende minyon istiyorum 🥹 forumda 32.haftalarda 2300lerde olanları görüyorum şaşırıyorum ne yiyip içiyorlar 😂
Amabanavardendi akkaya_1234 ağzınıza sağlık arkadaşlar teşekkür ederim inşallah güzel şeyler duyarım bu arada doğum pozisyonu aldı mı bebeklerinin döndü mü