kuzuannesi4234 Gdrleyla yenidogan sadece 3 tane var 8 tane de 0-3 Ay şubat sonu mart başında doğacağını için yazlık şort tişört falan hiç almadim
crescent___ Böyle okuyunca tereddüt ettim ya ben çok az aldım iç zıbın en azından 😅 yıkar dururum demiştim ama
crescent___ kuzuannesi4234 valla iç zıbın olarak yenidoğan 2-3 tane 0-3 ay 3 tane falan aldım, bizim doğum falan net değil biraz sıkıntılı internette elimin altında hani dedim yetişmezse siparş ederim ama yazılan sayıları görünce tereddüt ettim
kuzuannesi4234 crescent___ önemli olan sağlık tabikiii hem artık bim a101de bile iç zibin var siz ve bebeğiniz iyi olsun da her yerden alirsini:)
kuzuannesi4234 Minikmucizemmm26 hatice_aygun2 Ay valla içim rahatladı hiç giymeden büyüyorlar falan denince insan acaba boşuna mi aldım diye dusunuyor ama anladığım kadarıyla boşa değil ki evim alttan ısıtmalı öyle elimde yıkayıp peteği de asamam
hatice_aygun2 kuzuannesi4234 az bile 🤣 büyük çiş kusmuş ne varsa bocalıyorlar kıyafete kızıma yetiştiremiyordum en son erkek yigenimin kıyafetlerini giydirdim onları elimde yıkadım felan iyi yapmışsınız fazlası zarar degil 🤣❤️
hatice_aygun2 kuzuannesi4234 değil değil iyi yapmışsınız bide minyon olursa zaten uzun süre giyiyorlar kızım minyon şimdi oğlan nasıl olur bilmem
Baharoloji kuzuannesi4234 bence değil ben uzun ömürlü olsun diye hep 3-6 almıştım bebeğim normal kiloda doğmasına rağmen içinde yüzünce ilk günden yenidoğan aldım bir sürü zaten durmadan değişiyor kusuyor taşıyor gibi