Asya140820 Sabah dahiliye kan ve idrar kültürü vericem ama idrar kültürü farklı mı oluyor idrar testi gibi mi enfeksiyon oluyorum sürekli kültür vermemi söylediler
Parinas Asya140820 aynı idrar tahlili gibi veriliyor. Bende hep iki kap veriyorlar. Biri kırmızı biri sarı. Tam hatırlamıyorum tabi ama birini ilk birini de sonlara doğru doldur diyorlar. Kaç kere yaptım hep bu şekilde oldu farklı şekilde yapan var mıdır bilemem tabi
meltemucr Asya140820 yine aynı kaba idrar yapıyorsunuz ama bi sefer ilk gelen çişi değil orta çişi yapıyorsunuz 😌
Girlmama Asya140820 hamileliğimin başında vermiştim iki farklı renk kap veriyorlar birine idarınızın başını diğerine sonunu yapıyorsunuz ikisinide laboratuvara bırakıyorsunuz
Nigdeli İdrarının bi kısmını yapıyorsun bekliyorsun 5 saniye bekleyip kalanını kutuya yapıyorsun. Yani ne başındakini ne de sonundakini değil ortasına doğru yapıyorsun. Ayy inşallah anlatabildim 🙈
Asya140820 Çok teşekkür ederim inşallah bakteri falan çıkmaz 36 haftalık olacağım 20 haftalıktan beri sürekli devam ediyor bi düşüyor bi çıkıyor 4 litre su içiyorum banamısın demiyor