1prens1prenses_ Nasıl geçiyor zaman neyden çok şikayetcisiniz Şuan 37 olan ayaklarım 40 numara oldu İnanmaz şişti şeker 202 olmuş 😂 Sırtım çok ağrıyor Bu hamilkte geçmeyen diz ağrısı savaşıyorum Nefes darlığı Yürümede zorluk 😂
isimsizdir 1prens1prenses_ bizde 34+4 olduk daha var ama bel.agrisi çok gece yatamiyorum yatsam bu sefer idrardan sürekli uykum kaçıyor yatakta dönemiyorum çok zorlanıyorum hiç ilk gebeligimde bu kadr zorlanmamiştim
Duygu-goksu 1prens1prenses_ bende tam 35 im 😀 çiş problemi arada bi gaz sancısını doğurma sanma. Çok ağırlaştım ve çatladım sürekli çatlamaya devam ediyorum 😢😀
Girlmama 1prens1prenses_ 32+1 olduk ilk hamileliğim 19 yaşındayım malesefki grip oldum herkes gibi ve öksürmekten mahvolduk hem bebeğim hem ben sırt ağrıları ve mide bulantıları da eşlik ediyor baş ağrısı da aynı şekilde bornoz ipiyle bağladım yine kafamı tam uykuya dalıyorum kızım tekmeleriyle uyandırıyor hafif bel ağrılarımız geçmişti şuan hastalıktan sanırım geri başladı haftaya pazartesi kontrolümüz var bakalım ne dicek doktorumuz
1prens1prenses_ isimsizdir benim de ikinci gebeliğim valla hiç İlk gebeliğim böyle değildi Çok ağrı ağrılı ve yorucu
1prens1prenses_ deletedmom43191 ayy yy maşallah maşallah diyelim 🌸 inşaallah sonuna kadar böyle gidersin
6953_efulim 28.haftadan sesleniyorum suan deli gibi midem yanıyor ağlamamak için kendimi zor tutuyorum 🙁
1prens1prenses_ 6953_efulim Elma süt bana iyi geliyordu birde renni ağzında eriyen miğde yanması için ilacı çok iyi gelmişti
deletedmom43191 1prens1prenses_ inşallah canım ve karnimda hiç çatlama olmadı 😊😊😊😊 kilo bile almadım 90 ile hamile kaldim 88 89 gidiyorum hep
1prens1prenses_ deletedmom43191 ben 13 kilo aldım Ama bende tansiyon şeker Var birde Protein kacakligi çıktı Oda zehirleme yapıyor Şuan sınırlarda gidiyoruz Öyle bir şişiyorum ki doktor proteinden dedi Valla tahmini doğum 10 Şubat dedi Perşembe günü tam günü alcaz inşallah
Pinarkorkmazer deletedmom43191 inşallah olmaz ama benim hiçbir yerimde çatlak oluşmadı 36. Haftada bir gece karnımın aşağısı çok kötü ağrıyordu ben anlamadım tabi sabah bir kalktım ben şok karnım hep çatlamış😂 ben de pek kilo almamıştım hatta karnım yoktu anlamazdı kimse. Şimdi ikinciye hamileyim 30 haftalık hamileyim ve karnım çatlamaya başlamış çok garip
6953_efulim 1prens1prenses_ neler kullanmadım ki ya yok böyle birsey diyorum ki Allah gebelikte riskımı kesti dünyadan hiç birsey yiyip içemiyorum artık
Fbebek-0965 33+2 deyiz bende de geceleri sıkıntı yaşıyorum zor geçiyor sağ salim kulaklarımıza alalım inşallah 🤗
1prens1prenses_ 6953_efulim gavoscon o kadar iyi gelmedinbana ya renni ilaçi hap ağızda eriyen birde şurubu güzel geldi Ama hap daha iyi geldi