deletedmom43191 mehtapbayarr birlikte icmedigin sürece hiçbir şey olmaz böyle aralarında 1 er saat fark olsun vitamin ve progestan neredeyse tüm gebelerin kullandığı birsey antibiyotik ise diğer ilaçlarına arasında 1 2 saat fark bırak
mehtapbayarr deletedmom43191 antibiyotigi 12 saatte bir ictigim icin sabah 10.30da iciyorum progestan bas agrisi yaptigi icin uyumadan once icmeye calisiyorum vitamini de gun icinde aliyorum
gokcekocyigiit mehtapbayarr ne zarar verecek ki anlamdım? Doktor gerek gördüğü sürece gerekli ilaçlar, vitaminler her hamilelikte kullanılır, evham yapmayın, ben kızımda 7 ay yoğun kanama yaşadım şimdi 3 yaşında 🙂 ve kardeşini bekliyoruz.
gokcekocyigiit mehtapbayarr Amin Allah hepimizin evladını korusun, siz kalbinizi ferah tutun, güzel düşünelim güzel olsun 🙂
mlkkk mehtapbayarr 9ocakta 3bini geçip 4bine yakın olması lazımdı 25ocaktaki değerde beklenenden düşük ama beta belli bi seviyeden sonra düşer 22günde 6binlere kadar düşer mi emin değilim ama sanki sağlıklı bi artış değil gibi
Esma006 mehtapbayarr 3 haftalık iken benim ki 519 çıktı ama her gebelik başka mi bilemem aynı ise sizinki yüksek düşük değil
mehtapbayarr mlkkk inşallah dediginiz gibidir gebeligi ogrwndigimde dis gebelik korkum vardi simdi düsük yapma korkum var ne yapacagimi bilmiyorum
gokcekocyigiit mehtapbayarr ve bugün 22 haftaya başladık çok şükür, dediğim gibi siz öncelikle kalbinizi ferah tutun 😊