xmotherx 37+1 , bugün muayeneye gittim haftaya salı dogurtalim artık seni dedi 38 hafta oluyorum erken mi şuan sancı vs de hissetmiyorum suni sancı mi verilecek acaba ona da çok zor diyorlar aklımda deli sorular dua edin sağlıkla doğurayim🥺💐
Lyla65 xmotherx ben bilmiyorum ki neden böyle deniyor 38 ile 40 hafta arasında çok zaman var oysaki. İlk doğum 40 ile oldu yatış vermemiz lazım dedi ki sancım da vardı suni de verdiler oldu. Ama başlamayan doğumu neden suni ile başlatmak istediler acaba? Suni evet zor ama doğum zor. yaşayacağınız her şey bebek çıkana kadar sonrası iyileşme. Kendinize hasta olmadığınızı bunun normal bir süreç olduğunu sürekli hatırlatın. Yaşayacaığınız şey bir günlük bir şey ama gelen bir ömürlük :)
xmotherx Lyla65 çok haklısınız ilk olduğu için insan neyle karşılacagini bilmiyor ister istemez de korku heyecan oluyor sezeryan ya da normal farketmez nasıl gelmek isterse die hep kendimi motive ettim sürecin kendiliğinden gelmesini bekledim ama ani bir şekilde haftaya dogurtalim diyince gerildim 😂
thingma Nananan 37+3’ten selamlar, bişiler oluyo gibi ama bilemiyorum belden bi ağrı giriyo bazen ama geçiyo yani onlar sancı mı kasılma mı?
Smilesra Ben 37+1im 39+3e spinal olucam bi aksilik çıkmazsa sezeryan bile 39dan snra düşünülüyor normal olsaydı bebeğin gelmek istediği vakti beklemek isterdim
Ahsen-01 38+3 ama gelen bişi yok 4. Gebeliğim erken gelir diye beklerken gelmek istemiyor 😂 bazen yalancı sancılar oluyor ama geçiyor geceleri çok kötü geçiyor
OzgeDrgtlu xmotherx bana da böyle söyledi bende gerildim açıkçası ne düşündüğünü de bilmiyorum 😃 suni sancı mı ne yani bana perşembeye kontrol günü verdi o güne kadar gelmemiş olursa çağırırız artık dedi kilolu olduğu için
OzgeDrgtlu brksyrekli merhaba,çatınız dar ise dediği doğru bende çatı darlığı yok ama 4 kgyu da geçerse benim açımdan problem olabilir kesi veya yırtık gibi o yüzden haftaya da gelmezse çağırıcaz dedi bugün kontrolde 🥺
xmotherx OzgeDrgtlu tam olarak suni sancı demedi ama salı günü dogurtalim acilden gel yatışın yapılsın dedi şuan hiçbir sancı ağrı vs yok nst de normal görünüyor ben tahminimce suni sancı diyorum belki sürpriz benim de salı gününe kadar sancım vs olur 😂😂
Nananan anne123456 bende 38 oldum şuan pazartesi tekrar kontrol var artık randevusuz çağırdı bakalim nasip ne zmna sizinkide hayırlısıyla gelsin
anne123456 Nananan amin inşallah çok sağol canım sende sağlıkla hayırlısıyla kucağına al inşallah 🙏🏼🌸 cinsiyeti ne bebişinin?
Enesvezeynebinannesi xmotherx bende 37+1 im Bende de çarpıntı oluyor.doktorun bişey dedi mi bununla alakalı.bazen tekleme gibi de oluyor bende.birde uyku sorunu.💤
xmotherx Enesvezeynebinannesi normal dedi doktor hamilelik taşikardiyi tetikler dedi çok çok rahatsız olur hayatımı etkiliyor dersen kardiyolojiye görün dedi ama gitmedim zaten doğumum da geldi inşallah doğumdan sonra da geçer die umut ediyorum 💐