-Anonim-1 Lyla65 hiç bilmiyorum açıkçası etrafta bu şekil söyledikleri için denedim atamadım ama ne kadar doğru bir kanı hiç bilmiyorum
Ebrarhcr Nananan slm 37+1 bir sorun yok her şey normaldi en son aşırı bel ağrısı var kasılmalar vajinada batma adet sancısı gibi ağrı da oluyor yarın kontrolümüz var bakalım durumlar nasıl
Miross0114 Nananan merhaba 37+4 perşembe günü kontrolüm var benimde hiç açılmam yoktu en son ama yalancı sancılarım var iki haftadır
Aydangrbz Evrimnbe valla benm geçen hafta 2900 dü yarın bakalım ne kadar almış. Ama ben normal düşünmüyorum
Anneyim28 Nananan bizde 37 haftalık olduk ikinci gebeliğim ama bunda daha çok korkuyorum arkamda bir çocuk bırakıp gidicem az önce karşıma bir haber çıktı sezeryanla doğum yapan kadın hayatını kaybetti diye uyuyamıyorum endişeden rabbim hepimizin yardımcısı olsun
Nananan Anneyim28 benimde ikinci çocuk olacak nasipse aynı endişe korku var hatta geçen haftalarda sütüm vardı akıyordu ilk bebeğimde de erken gelmişti stresten şuan yok kesilmiş ve göğüslerim yumuşamış 😕
Zeno Nananan benimde bugün hep oyleydi hâlâ da öyle agrimda yok ben anlamadım vajinada çok bazen batma oluyor ıkınma geliyor bana bişey anlamadım yaaa 36+4 haftaligiz
2633 Nananan sizin çarpıntı var mı ya benim son 1 haftadır bu saatlerde carpintim basliyo düzenli demir hapı da kullanıyorum aslında
Nananan -Anonim-1 benimkide kız olacak hayırlısıyla bizim beebiste iyice kasiklara oturmuş yarın öğreneceğiz son durum nedir en son üç hafta önce gitmiştim
Nananan Evrimnbe riske atma bence kilosu çok fazlaysa sağlıklı doğsun da doğum şekli önemli değil kaç kiloydu bebiş
Evrimnbe Nananan 35+6da 3335 grdı. Riske atmak istemiyırum ama 4 doğscak diyip 3500 doğan çok oluyormuş tam net sonuç vermediği için sonradan üzülürüm eğer sırf kilosundan sebep sezeryan olursam
Nananan Lyla65 benimde suyum fazlaymış yarın kontrol en son üç hafta önce gitmiştim bakalım yarın öğreneceğiz son durum neymiş
Nananan xmotherx kalp çarpıntısı yok da büyük wcye çok sık cikiyorum bende ishal diyemem ama yumuşak kıvamlı doğumun yaklaştığı anlamına geliyormuş duyduğuma göre
Aybuke96 37+6yım ben de ilk gebeliğim☺️ yarın 38+0 oluyorum son kez kontrole gideceğim, bebişin başı biraz büyük olduğu için sezaryen öneriyor doktorum. Hiçbir belirtim yok bel ağrısı haricinde