Aysenazz Bugün kontrol gittim kan sayımı yaptırmıstım tiroid sonucum sınırın bir tık altında cıkmıs endokoloji dr gözüktüm bu kadar az seviye için ilac veremem dedi. Gebelik olmasa biz bu degeri önemsemeyiz dedi her ihtimale karsı tiroid ultrasonu iki kan tahlili istedi yaptırmadım.Ne yapsam bilemedim sizlerin başına gelen var mı?
Havvauygun Aysenazz Aysenazz benimde yüksek çıktı ultrasona girdim ve kan verdim doktorunuzu dinleyin bence.Banada sınırın üstünde olmasına rağmen sorun teşkil etmiyor dedi.Her ay kan vereceğim yani kontrol altında tutacaklar.Tiroid çok önemliymiş.Bebekte zeka geriliği yapıyormuş o yüzden dikkat edelim,ihmal etmeyin sizde.
Yalinn8 Aysenazz canim %80 imizde var ayni yolla endokronolojiye yonlendiriyolar gerek duyulursa ilacla hallediyorlar, seninki ilac gerektiricek olcude diil demek ki, iyi iste
esractn Aysenazz Benimkiler ikiz surekli takip ediyolar ayda 1 kan veriyorum dahiliyeye ilaç vermedi ama hic
Havvauygun Aysenazz hayır vermedi.Pazartesi randevum var tekrar kan verip baktıracağım ihmale gelmez Allah korusun
Aysenazz Yalinn8 endokoloji Muayene 250tl sadece kan tahliline bakıp ultrason istedi ama çok gerekli görmedigini anladım ultrason 380tl kanlar 200 küsür kadın dogum dr 235tl verdim başka yerde mi yaptırsam yoksa hiç ugrasmadam mı yaptırmakla bilemedim
Yalinn8 Aysenazz ayni sureci yasadim, bircok gebe de muhtemelen... ama ilaca baslama geregi duydu neticesinde, es gecmez die dusunuyorum ama icin rahat etmediyse yaptirabilirsin baska yerde de tabi emin olmak icin
NeslihanOner Aysenazz benim yüksek çıktı 5.2 doktorum dahiliye ye yönlendirdi o doktor da ilaç verdi bi ay sonra kontrole gidecem