Gece 3 gibi ıslaklıga uyandım allahım hayatımda bir ilk yaşadım idrar mı yaptım suyum mu geldi anlamadım. Uyku haliyle bilemiyorum. Neyse kalktım eşimde uyuyor ona demeye çekindim önce utandım idar mı yorum acaba diye. Neyse WC gittim hiç idrar yapmamış gibi baya yaptım geldim yine kafa karışık benim eşimi uyandırdım yatağı gösterdim. Düşündük ney acaba diye sonra dedik gidelim ne olur ne olmaz. 38+ 4 olduk çünkü zamanındayız. Neyse hittim acile beni aldılar direk elleriyle muayene etti hemşire. Acımasızca… su testi yapmadı direk eliyle muayene edip açıklık falan yok dedi. Neyse nst sancı çıktı. Gittik doktora ruşur ( ammiyondan su gelmiş mi diye yine alttan sürüntü alınıyor) testi yapıldı. Bir daha açtım zor bela. Birde ben kasılıyorum ilişkiye girerken bile. Muayenede de öyleyim ne yazık ki. Neyse kadın üç kere elini soluğ spkup çıkardı tabi ben kasılıyorum olmuyor aç diyor açamıyorum. Zor bela hallettim. Bekledim dediler ki nst de sancı var. Suyu da anlayamadık anlattığına göre su gelmiş gibi. Dogumhanaye yatıralım dedi. Çıktım işlemleri hallettim doktorun yanına gitmem gerekti gittim. Çatala oturtular yine. Kadın geldi şeffaf bir tane alet var su testi yapılıyor. Ay acımadan birden soktu mu ben nasıl bağırıyorum. Eşimde duydu kadının kadına yaptığını kimse yapmıyor. Hiç acımadı bile kasılıyorum tabi o anda bir de birden sokunca anlamsızca irkildim. Neyse ordunda çıktım. Dogumhaneye gittim. Önlük verdiler giydim bez verdiler taktım. Bildiğiniz doğuma hazırlık gibi giydirdiler beni. Nst çekildi sürekli sonrakiler iyi çıktı. Sabah oldu doktor geldi dedi ki bakalım alttan. Yatagı çatala çevirdiler beni hazırladılar doktor geldi yine aynı aletle soktu baktı. Eliyle de kontrol etti. Artık perişan oldum. Kaç kez bakıldı. Her gelen baktı resmen. Neyse nst de iyi çıktı eve gidin dediler ama ve geldik. Ama gelen giden baktı ay nasıl iğrendim