ipekatac_21 Kızlar garip gelebilir ama doktorum doğum anında dinlemek istediğin seni rahatlatacak 10 tane şarkı seç dedi ama ben bulamıyorum aklıma bişey gelmiyor yani önerebileceğiniz şarkılar var mı acabaa
Fatmadmr37 ipekatac_21 doktorum bana da sormuştu ama aklıma hiçbir şey gelmemişti o anki heyecanla 😅 istediğiniz müzikleri açın demiştim hepsi de güzel seçimlerdi. Yani artık sevdiğiniz türü müziği siz bilirsiniz. Melodiler de olabilir sözsüz yada hangi şarkılar hoşunuza gidiyorsa artık.
esca344 ipekatac_21 o anda ne şarkısı ya ben istemezdim çok anlamsız 😂 ben doktorun ne dediğini bile stresten anlamıyordum ne şarkısı
ipekatac_21 Fatmadmr37 ay nasıl doğum geçireceğimi bilmediğim için hiçbir şey düşünemiyorum duygusal seçsem ağlarım eğlenceli seçsem nasıl olur bilmiyorum garip bişey 😂
Minikbebegimm06 tuba-berfin başıma neler geldi sana diyemediiiim pek iyi bir seçim olmuştur 😂😂 Ay çok güldüm Allahta sizi güldürsün
Fatmadmr37 ipekatac_21 doktorunuza güvenin o zaman yada en iyisi bi radyo kanalı açtırmak 😅 ne gelirse çalsın
T-aksoy Meryem suresi olabilir onun doğumu kolaylaştırdığını duymuştum onun dışında zen müzikleri çok rahatlatıcı
ipekatac_21 T-aksoy evet bende sure mi seçsem diye düşündüm ama şarkı listesi isteyince kararsız kaldım biraz
tuba-berfin ipekatac_21 hayır ben aslında normal dogum yapıyodum çocuğumun kafasının yarısı cıktı kalp atısı zayıflayınca acil sezeryane alındım doktoru beklerken anestezi uzmanı acmıstı bana sever misin dedi severim aslında dedim o zaman ses dedi sesi de yükseltti 😂kocam bizim cocuk kesin devrimci olur diyo
Nazo_avlu ipekatac_21 benim ebem bana firuze soylemıstı ben secmedım spontan gelişti şehir hastanesıydı hıc beklemıyordum ozel olmadıgı ıcın bıranda sarkıya baslayınca sancımı unutturup guldurmustu dogum bıtene kadarda ara ara soyledı ınsan rahatlıyor hee