Lunapark Feslegenyavrusu regl biter bitmez yumurtlama olabiliyormuş bu da erken döllenme olacağı için erken çıkabilirmiş.bunu da araştırmıştım☺️ geç yumurtlayınca da geç çıkıyor testlerde tam tersi.bunlar istisnalar👍sağlıklı hamilelikler 🌸
Arzu1616 bdlakbrn Ne demek rica ederim 2 gün daha bekleyin benim gibi 6 gün kala yapabilirsiniz ilk önce testte yaptım Çok silik çıktı evde sonra ertesi gün Kan verdim çok erken Öğrenmiş oldum Rabbim kolaylıkla sağlıkla size de nasip eylesin en kısa zamanda🩷
ayse999 Annekuzusu066 ben de adete 10 gün kala test verdim 2.14 çıktı. Önceki aylardaki negatif testlerim 0.6 1.9 arası çıkıyordu hep yaptırdıklarım bu 2.14çıkan şey ihtimal yükselir mi acaba dedirtiyor insana.
Minervabunny Ben geç yumurtladığımdan eminim ovü testi ile takip etmiştim 4-5 gün var bata ordan düşününce, şu an regl olacak gibiyim ama sabah awox erken gebelik yaptım maalesef negatif :/
Melisa_12233 Kızlar bende reglime 6 gün kala yani 23 ocakta kan verdim beta 2 çıktı tam ama yükselir mi diye kafamda takılı kaldı hep şu an adetime 2 gün var 29 ocakta bat bakalım ne olacak ama sanki adet olacakmış gibi hissediyorum sürekli ve 3 gündür bir akıntı artışım var ki anlatamam
Melisa_12233 Melisa_12233 he bu arada kan verdiğimdede daha yumurtlamamın üzerinden 8 gün geçmişti yani baya erken vermişim onun için aslında olabilir mi diye düşünüyorum hep
Minervabunny Annekuzusu066 yumurtlamadan yani pik gördükten 10 gün sonra kanda yükselmeye yeni başlıyormuş sanırım onu esas alarak eğer erken kan verdiyseniz yenileyebilirsiniz aslında🙏
Minervabunny Annekuzusu066 aa siz çok erken vermişsiniz ama sanki ya değişebilir ki sonuç beklemeye çalışın batta test yapın tekrar bence🌸
Annekuzusu066 Minervabunny hiç sabrım yok aslında ama kuzum bilmiyorum 😣inşallah vardır bu ay çok umudum var
Minervabunny Annekuzusu066 inşallah vardır ya inşallah bebeğiniz sizinledir o güzel mutlu haberi tez zamanda alırsınız inşallah Rabbim nasip eder de🙏
Annekuzusu066 Minervabunny inşallah canım ya bu ay çok umutluyum ama bakalım bide eşim uzman gidince 5 ay yok