EDS Maalesef aylardır geçmek bilmeyen bir enfeksiyonla karşı karşıyayım antibiyotik kullandım kaç tane bitmek bilmiyor
Damla3301 Meltem2910 napıcaz peki benim hamileliğim boyunca yoktu şurda 5 hafta kalmış enfeksiyonum yüksek çıktı üstelik ben sürekli evde istirahat halindeyim kafayı yicem az kaldı bir yandan rahim ağzı bir yandan bu
Meltem2910 Damla3301 benim aşırı yüksek değildi normal rutin hayatıma devam ediyorum bi doktorunuza danışın isterseniz ama benim doktorum nioli yağı kullanabilir miyim diye sordum kullanabilirsin dedi iç çanaşıra damlatılan bir yağ enfeksiyon ve kokuya falan iyi geliyor
Damla3301 Meltem2910 yarın kontrolüm var gidip konusucam antibiyotik verecek yüksek ihtimal ne güzel aylardır hiç kullanmamıştım. O yağı ben de duymuştum olmazsa ben de alırım nereden aldınız
EDS Allah hepimizin yardımcısı olsun hamilelik gerçekten çok zor ilk gebeligim enfeksiyon için ne kadar stres yapmamaya calissamda olmuyor korkutuyor insanı
Damla3301 EDS evet gerçekten öyle hamilelik zor ama ikiz hamilelği daha da zor. Allah Mutlu sona ulaşmayı nasip etsin kafayı yemek üzereyim ben panik ataklardan