Elis27 Hatme doktorum bana 5.ci aydan sonra istesende yatamayacaksın dedi rahatsız oluyorsun dedi . Öylede oluyor 5 aya kdr yatabilirsiniz
gunesveguney Hatme ben 12. Haftadan itibaren yatamadım yatınca ağrı hissediyordum sırt üstü de yatamıyorum şuan sola sağa yatıyorum ama aşırı sırt ağrısı yatıyorum daha da 17. Haftadayım bakalım ne olacak 🙈
seyma0661 Hatme 28.haftaya kadar sırt üstü hariç istediğin gibi yatabilirsin sonra zaten karnın büyüynce ne yüz üstü ne sırt üstü yatamıyorsun
Elis27 Birbenbirbebek cnm bana Dr 5 aya kdr demişti isterseniz Dr sorabilirsiniz şuanda 27+5 zaten sağa biel bazen rahat yatamıyorum sol daha rahat gibi geliyor benim karnım erken büyüdüğü için yatamadım ben karnınız buyumedigi için belki yatabiliyorsunuzdur
seyma0661 Hatme şişmeyen, yatan da var yani o haftalara kadar yatış şekli önemli değil sonrasında önemli demek istiyor doktorlar
Elis27 Hatme iç karınlada alakalı ilk gebelik ilede cnm benim 3.cu çocuğum olacak 4 aydan sonra çıkmaya başladı bazılarının iç karnı geniş daha geç çıkıyor.
bulutsm Ayy daha 15. Haftamdayım ama her gece en çok beni rahatsız eden konu. Göbeğim çıkmadı ve yüzüstü de yatabiliyorum ama güvenemiyorum birşey olurmu acaba diye düşünmekten