Tutaste_ Fulya318 hastane odasını onlar süslüyorlar ara öğünler geliyor ıkı gğn boyunca yemek kahvaltı. Hemşirelerin ilgibi çok güzel gecen sene 25 ti bu sene olmuştur 35 arayıp sorabılırsınız
yuzirneym Aksekili ali kır da doğum 33 bin normal/sezaryen farketmiyor Epidural iğne 13 bin Suit oda, süsleme, fotoğraf fiyatın içine dahil
Aydemu yuzirneym çok teşekkür ederim son sorum kusura bakmayın cok soru sordum size doktor bey iki tane doktora gitmenizi sorun etmedi mi, e nabizdan hersey görünüyor sonuçta cok teşekkür ederim şimdiden
yuzirneym Aydemu ali hocayı bıraktıktan sonra şehir hastanesine geçtim ve yeni doktoruma özel takipliydim ama artık sizde devam etmek istiyorum dedim. Ali hocayla devam ediyorken 1 kere şehir hastanesine gittim ve acil bir işti, hoca şehir dışındaydı
serifee- Oyak ya da farklı sendika üyesiyseniz extra indirim de oluyor. Oyak yanlış değilsem yüzde 15ti. Bende 2 3 ay oldu soralı normal doğum 40 sezeryan 33 demişti yanlış hatırlamıyorsam Epidural istersek extra ücret varmış.
1melek1annecik Ben de Davraz Hastanesi’ne gidiyorum doktor tercihimden dolayı 😊 meddem konfor olarak daha iyi tabiki