blackcatS burcu55 aynen bendede birşey yok bi kaç saatte bi kasıklarımda ağrı oluyo ama hemen geçiyo bunun sıklaşması lazım 😪 mecbur suni sancı alıcaz gibi 🤨
Prensinannesi [bilinmeyen] hayir ben istemdim nst sonucuma bakti sancim cikmadi cati muayenide yapalim dedi artik 1 haftan kaldi cunku dedi oyle diyince muayene oldum
blackcatS burcu55 sanki sancılarım çoğaldı bugün gelebilir sanırım 🤰🏻 Bana 41e kadar bekleyebiliriz sesi oazartesi suni dedi en son ama pazartesiye kalmayacak gibi sende durum aynı mı?
burcu55 blackcatS ayni canim ya hala sanci falan yok benim kiz inat etti gelmiyor 😔insallah sende hayirlisiyla kavusursun yavruna
1017 blackcatS ruveyda123 karindan bakti sonra vajinal ultrason da baktı söylediklerimi söyledi işte hem icerde kalp atışi gibi bisey var kese var kese güzel görünüyor ama kesenin etrafında kanama var bide tip diliyle bisey söyledi sarı bisey var dedi bu bizim için iyi değil dedi dediğim gibi Allah bullak etti beni
blackcatS burcu55 sancılarım sıklaştı şu kanlı nişan mı ne ondan geldi biraz hastaneye geçicem birazdan bi avazda kurtuluruz inşallah darısı başına bi an önce alalım bebeklerimizi kucağımıza inşallah 🤰🏻🐣
Aysgeulburakk __Yusufberaninannesi__ bende yapayım mi şuan 35 haftaligim bi an önce doğsun istiyorum 🙄
__Yusufberaninannesi__ Aysgeulburakk Kız saçmalama 🤣🤣 Bebeğin orda 1 günü dışarda 15 günü imiş.. bekle zamani gelince yaparsın inşallah 😋😄💗💗
MeryemYilmaz __Yusufberaninannesi__ canım bişey sorcam o Sudan içmemiz gerekiyormu acaba sadece suya koyup okumak yeterlimi ?
__Yusufberaninannesi__ MeryemYilmaz kitapta içilmesi gerekiyor yazıyor. Ama bi kerw farkli şehirde bi arkadasa onun niyeti ile koymuştuk çok kolay doğumu olmuştu . Imkan dahilinde içilmeli. Imkan yoksa niyet edilip Allahtan inayet beklenip yine yapılmalı diye düşünüyorum...