Alpmom__ Kızlarr hastaneden doğum sonrası için ev ziyaretine geleceklermiş . Bu konu hakkında bilgisi olan var mı ??
deletedmom43191 Alpmom__ 40 çıkana kadar toparlanana kadar bence kimseyi kabul etme enfeksiyon kapilabilir gelen geçen dokunmak ister
Fatmaacylnn Alpmom__ bence kabul etmeyin hem salgın var hem bebeğiniz ve siz kendinizi toparlayın aceleleri neymiş💕
Alpmom__ deletedmom43191 Gelen hastanede çalışan emzirme hemşiresi 2 kişilermiş kabul etmeyi düşünmüyordum ama emzirme konusunda sıkıntılıyım biraz
Alpmom__ Fatmaacylnn 3 kez erteledim . Ama emzirme hemşiresinin geleceğini söyledikleri için kabul ettim faydalı olabileceğini düşünüyorum . Başka biri olsa kabul etmezdim kesinlikle de merak ettim bu hizmeti alan var mı diye
Aylaa123 Alpmom__ hmm olabilir bende emzirme hemşiresi hem doğum öncesi hem doğum sonrası odaya gelmişti eve gelen olmadı
Fatmaacylnn Alpmom__ anladım evet belki faydalı olabilir o zaman ama bende ilk defa duydum bunu inşallah faydalı olur da geldiklerine değer💕
Alpmom__ deletedmom43191 evet evet normalde karşıyım gelene gidene de . Faydalı olabileceğini düşünüyorum 😇