Kuboss06 Kızlar hamilelikte burun kanaması neden olur burun kanaması yaşayan oldu mu neyden kaynaklanıyor bilgisi olan var mı??
Sdanur1 Kuboss06 Hamilelikte sürecinde vücuttaki kan miktarı ve kan akışı artar bu yüzden burunda kanama olur fiye biliyorum ben yaşamadım ama bu uygulamada siz olan bölümde hangi hafta da yazıyordu hatırlamıyorum ama yazıyordu o şekilde arastirmistim
rainof Kuboss06 normal canım telaş etme benim de 2 3 hafta önce belli aralıklarla olmuştu kan akışından kaynaklı bişey hamilelik sürecinin bı parçası yani endişelenme
sd18 Sdanur1 evet çok normal benim de ara ara kanıyor. hamilelikte vücuttaki kan hacmi bebeğe yetişmek için artıyor bu da burnumuzdaki kılcal damarları çatlatıp kanamaya sebep olabiliyor çok normal bir durum
Kuboss06 rainof birden öyle bi durumla karşılaşınca korktum açıkçası içimi rahatlattınız teşekkür ederim 🌸
aylaamomm Kuboss06 evet canım benim hep kanıyor bazen bi hafta kanamıyor sınra yne kanıyor ilk üç ay dahada kanadı ama şuan azaldı kulak burun normal dedi yaktırdım o biraz işe yaradı
Kuboss06 aylaamomm Normalmiş o zmn başıma gelince telaşa kapıldım da, yaktırdım demişsinizde yaktırmak nasıl oluyor?
aylaamomm Kuboss06 kulak burun boğazda bişeyle bi dakikada yakıyor o çatlayan damarı hissetmiyorsunuz bile bir dakika sürmüyor yani sonra kanaması azalıyoe zaten