edaaaanurrrr ben bi şey soracaktım arkadaşlar 22. haftadan sonra gittiğim hastaneyi değiştirebilir miyim gittiğim hastanede doğum yapanlar hep çok şikayetçi bende farklı bir hastanede doğum yapmak istiyorum bilgisi olan yardımcı olabilir mi
Hamide_00 edaaaanurrrr özel hakkın cnm o istediğin yere gidebilirsin kim ne diyecek ki ben kontrole hep aynı hastaneye gittim mesela doğum da başka bi doktora gittim memnun kaldıkları için arkadaşlar
babyiscoming_ edaaaanurrrr 32.haftamda doktor ve hastane değiştirdim. Kimse sorun etmedi etmeye de hakları yok zaten istediğin doktora gidersin ister doğumu farklı doktorda yaparsın bu kimseyi ilgilendirmez🥰
edaaaanurrrr deletedmom43191 bana ilerlemiş haftan değişmez felan dediler korktum orda doğurmak zorunda kalırım diye😂
edaaaanurrrr Hamide_00 bana tam tersi eğer doğumda başka hastaneye gidersem geri çevirirler kontrole gittiğim hastanede yapabilirmişim sadece ileri haftalarda da hastanede değişmezmiş deyip korkuttular bildiğiniz
edaaaanurrrr deletedmom43191 niyeyse zaten çevremde iyi bi şey söyleyen yok hem doğum hem hastane hem doğum sonrası hep kötü seneryolar dinliyorum ilk gebelik bir de tecrübe yok ister istemez korkuyorum
deletedmom43191 edaaaanurrrr aklındaki soruları buraya sorarak aklındaki soru işaretlerini kaldirabilirsin ve ayriyeten dediğim gibi istediğin zaman istediğin doktora geçersin 🥰
Miyosss Canm 30. Haftamdayım 4 tane hastane sayısız doktor değiştirdim kimse de niye geldin demedi. Doktor seçmek hakkımız tabiki istediğin hastaneye, istediğin doktora gidebilirsin.
edaaaanurrrr Miyosss içim rahatladı bi daha ki randevuyu istediğim hastaneye alacağım teşekkür ederim 🥰
edaaaanurrrr babyiscoming_ teşekkür ederim 🥰konyada yalnızım eşim askeri personel burdan kadınların birbirine yardımcı olması çok iyi
iremd-1798 edaaaanurrrr tabii ki değiştirebilirsiniz. Ben 34. Haftamda doktor değiştirdim ☺️ sağlıkla gelsin evladınız ❤️
edaaaanurrrr Kartanesi-24 dr ali kemal berivanlı hastanesine gidiyordum şehir hastanesine gitmek istiyorum şimdi