Aynella 38ci haftadayım.. bazen adet olucakmışım gibi hisslerim oluyor.. nedenini bilen varmı? Normalmi sizce? Çok heyecanlıyım ilk bebeğimdir🤔
Elom Aynella benimde ilk bebeğim doktorum o agrılar sıkılaşırsa duş felan alırsan geçmezse Doğum sancısı canım haftada kaç defa kontörümle gidiyorsun bende 38+ 3 üm
MomBse Aynella uzun zamandır var o bende canım her an adet olacakmışım hissi belim kasıklarım bacak aram filan kopuyor ama ne sancım var ne başka bisey 39+4üm gelen giden yok rahim ve pelvis kendini doğuma hazırlıyormuş ondanmıs
Zbyde Aynella bende 38+4 ün arada adet sancısı gibi oluyordu da bugün aşırı belim ağrıdı adet olacakken gbi ağrı vardı belim bacaklarım uyuşmaya başladı sanki sanırım ufak ufak dogim sancıları başlıyor kendini hazırlıyor vücut ve artık gelsin😊
SimaTuranAslankaya Aynella 38+2yim sürekli belim sırtım agrıyor ama sancıya dair blirti yok haftayı doldurcak diye korkan bi ben miyim
Aynella MomBse ne guzel anlattin teshekkur ediyorum:) InshAllah yakin zamanda guzel dogum hikayeni okuruz 🙏
ElifAbr SimaTuranAslankaya ben de varim 39 haftalığız adet agrilarimdan baska agrim yok nst tertemiz 🥺
Beriliko Bende 37+4 üm alt tarafta sızlama oluyo ve bel ağrısı karnımda iyice düştü gibime geliyo bakalım pzt kontrolvar nolucak🤷🏼♀️
BetlAkdenizKaymak Aynella bende 38+3 üm adet ağrısı gibi ağrılarım oluyo sonra geçiyo ama belimin ağrısından hareket edemiyorum ne zaman gelicek bakalım miniklerimiz
Aynella Elom demekki chok yakinda gelicek.. banyoya flan girmeyin kesinlikle ve sex yapmak yasak, chunku bebek enfeksiyona achik durumda
Elom Aynella banyoyoada giriyorum ilşkiyede ama bişey olmadı 2 gün önce kontürole gitim bi sınırı yoktu test felanda yaptı baktı
Kerimegeninannesi Aynn kızlar dua edin perşembe günü 38+4 te doğumum olucak nasipse 💞💞 o kasık ağrıları bndede çok oluyo özellikle akşamları yatarken birde çok geriliyo bebiş
Pamukprens Pamukprens 38+3 te doğurdum ben buarada berbat bişi sancı neymiş öğrenmiş oldum birazdan hikaye yazmayı planlıyorum zatennn sanki makattan bebek çıkacakmış gibi hissediyorsun