duyguanneoluyorr Minikmercimek_ biz bebek de istiyoruz Allah nasip ederse dr hem adet görmem için hemde bebek olursa tutunsun diye verdi bu ilacı 3 aydır adet görmüyorum inşallah bir ümit ☺️
Minikmercimek_ duyguanneoluyorr bende kullandım canım uzun süre.. Anlıyorum seni pcos vardı bende ilk önce adetin düzene girsin diye vermişti dr um
Merve-betul duyguanneoluyorr bende pcos var 2 ay kullandım duphaston 2. Ay adet olcaktim oldum olmadan bigun önce gittim rahmin kalın normal adet olursun dedi ertesi gün oldum ertesi ay gebe olduğumu öğrendim o ay da olmasaydı aşılamaya gecilcekti çok şükür 2 ay sonra 3 yaşına gircek
duyguanneoluyorr Ozlemerikci543450 test yapsam ne zaman yapmam gerekir ki şimdi son adete göre yapılıyor ama ben adet görmeyince neye göre test yapacağımıda bilmiyorum
B16M52 duyguanneoluyorr Bende kullanıyorum Pcos var adet göremedim 10 gün kullan adet olunca da gel dedi adet görmezsen 11. Gün gebelik testi yap dedi doktorum tabi benim 6 gün falan oldu daha
Dilaralav duyguanneoluyorr ben 2 ay kullandım canım sabah akşam kullanıyordum ilk ay yanlış hatırlamıyorsam kutu bittikten 3-4 gün sonra regl olmuştum 2.ay da 6-7 gün sonra olmuştum