Merhabalar Benim eşimde hem sayı hem ileri hareket sorunu vardı 4 senedir tedavi görüyoruz kendim tedavimin ilk senesi doğal yolla gebe kaldım kimyasal gebelik geçirdim düşük yaptım. Ama eşimin bu durumunu doktorlarımız normal diyorlardı sonra kendi doktorumu değiştirdim ve doktorum bu değerlerle yine gebe kalırsın yine düşük yaparsın dedi bize çok iyi bir üroloji doktoru bulmamız gerektiğini söyledi bizde bulduk çift taraf varikosel ameliyatı oldu eşim ameliyat sonrası sayı çok güzel arttı harekette arttı ama istenilen kadar olmamıştı. Normal yolla olmaz aşılama yada tüp bebek deneyin dediler hatta tüpe gerek kalmaz aşılama kesin tutar dediler iki kere aşılama yaptırdık tutmadı tüp bebeğe karar verdik ama maddi manevi yorulduğumuz için ara vermeyi düşündüğümüz bir dönemde eşimin ameliyatının tam 9. Ayında normal yolla gebe kaldım şuan 12 haftalık hamileyim. Buna isterseniz ameliyatın yararı deyin isterseniz rabbimin bir mucizesi. Bu işi sadece hissetmeniz lazım Rabbim ol deyince olduruyor çok uzun yazdım kusura bakmayın inşallah umut olurum size 🩷