Bubu_ arsveuras bir uzmandan dinlemiştim annenin yiyip içtikleri süt ile bebeğe gaz olarak gitmez diye ama ben gittiğini düşünüyorum ne zaman gaz yapacak seyler yiyip içsem o gün bebeğim gaz sancısından uyumayıp huysuzlanıyordu
esca344 arsveuras sizin yediğiniz sadece size gaz yapar bunun yediklerinizle ilgisi yok bunkonuda YouTube’da o kadar çok doktor videosu var ki bakabilirsiniz
esca344 Talentedmom sindirim sisteminin kanımızla hiçbir ilgisi olmadığı için yediklerimizle alakası yok yputubeda çok video var bakabilirsiniz
Talentedmom esca344 neden bebek gazlanıyor peki Anne sürüne geçiyor herşey öyle olmasa her ilaç kullanılır emzirme döneminde kullanılır
Talentedmom esca344 videolar değil de mesela bir şey yiyorum hemen gaz yapıyor ve gazlanıyor komik bebeğim vardı gaz yapmadığına inanmıyorım
esca344 Talentedmom canım ilaçlar kana karışıyor direkt besinler sindirim sistemiyle alakalı kana geçmez onu anlatmaya çalışıyorum benim oğlum her şeye dikkat ederdim nasıl gazlıydı ablam ne bulursa yerdi çocukta hiç gaz olmazdı en sonunda doktora sordum böyle demişti gerçekten arastırınce öyle olduğunu öğrendim ilaç gibi düşünme ilaçlar direkt kana etki ediyor karışıyor
Talentedmom esca344 o bence kişiyle alakalı gerçekten yiyecekler etkiliyor gazlanmasına sebep veriyor o yüzden zaten kimyon katıyoruz
esca344 Talentedmom kolikti benim oğlum gaz yapan hiçbir şeyi yemedim aylarca hiçbir etkisi olmadı ben doktora sorunca böyle cevap aldım gerçekten ne kadar dikkat ettiysem edeyim o gaz bitmedi 😑 o sırada ne bulursa yiyen ablamın bebekte hiç ama hiç gaz olmadı 🤪
Talentedmom esca344 kimi izlediysem o zamanlar kimyon koyun dedi doktorlar etkilemiyorsa yediklerimiz mantıken bebeklerin gazlı olmaması lazım annesütü alıyorlar çünkü anne sütü gazlı olamaz mutlaka birşey tetikliyor işte
Tugceelanaz arsveuras Hiç dikkat etmedim, hastanede yemek olarak kuru fasulye vermişlerdi 🤣 Sigara, alkol , kahve bunlar kanını etkliyor , doğal olarak sütüne geçıyor ☺️ Bence alakası yok yediklerinle ☺️
asenat-63 arsveuras aslında yok korkanların başina geliyor genellikle ben herşeyi yedim bı sorun olmadı kayınvalideme kalsa yoğurt ekmekle 6 ay boyunca beslenecektim ama dinlemedim önüme ne geldiyse yedim bı sorunda olmadı inanırmısınız bilmem ama bebeklik döneminde gaz damlası bile kullanmadım kapının eşiğinden bile girmedi