ARZUMM35 Busra6694 bende 10 haftalık hamileyim aynı durumdayım suyu hiç bir şekilde içemiyorum ayran çay faln yapıyorum onu bile zorla içiyorum
istanbul3455 Busra6694 suya limon sık tadı değişince gideri oluyor. Ama çok sıkma kan sulandırır çoğu
richgirl10 Busra6694 hamile kalmadan önce günde en az 3 litre içen bir insanken şimdi 2 bardak suyu ancak içiyorum 🙄 mide bulantısı yapıyor
Meltemanneolsun Busra6694 benim de öyle bütün sular midemi bulandiriyor sadece arıtma suyunu icebiliyorum her markayı denedim en son evde arıtma suyu içtim bı onun tadı çok güzel geldi
sehnazz000 Busra6694 bende su içemiyorum ama pipetli termos tarzı şeyler kullanırsan biraz daha fazla içebiliyorsun bende öyle oldu yani günde 1 bardak içiyordum şimdi 1 litre kadar içebiliyorum
Yenibirbenlazim Busra6694 bir sürahi senin olsun onu günlük doldur içine ayva doğra ya da bardağına birkaç damla limon sıkıp güzelce karıştır yoksa yine su tadı alırsın demişti doktorum bana ilk gebeliğimde faydalı olmuştu
Emeltsb Busra6694 bende öyleydim yaklaşık 7 ay böyle devam etti. Şimdi 38. Haftadayım şu yetmiyor 3 litreden fazla içiyorum bebekte de çok şükür bi sorun olmadı şükür. Normal bi süreç bence