gunaymom Ben sayısız test yaptım arkadaşlar prodoctor hep silik çıktı bu sabah nimo test yaptım bembeyazz ne yalancı ne gölge çizgi adına bisey yok kör olacaktım yani😂 sanırım yok bidaha yapmayı düşünmüyorum adetim gecikirse belki
Melek-q gunaymom bende prodoctor yaptım 2 sefer silik çıktı ama bekledikten sonra belirginleşti bugün yaptım gölge gibi bir koyulaşma yok gebelik olsa olurdu bence
Nuriay gunaymom vAllah bir suru para verdim testlere adete 10 gun kaladan yapiyorum 15 tane yapmisimdir 😁 bir tane testim kaldi onuda gecikirsem ama adet olucam bence
gunaymom Melek-q ben daha önce paylaştım bakabilirsin kurumadan önce ve kurumadan sonra nasıl olduğuna
Melek-q gunaymom 29 ü canım benim bir tanesinde kırmızı belirgin bir tanesi daha soluk bugün yaptığım gözle zor görüyorum bence yok olsa koyulaşması gerekirdi
gunaymom Melek-q benimde aynısı oldu işte çizgi hep var ama koyulasma olmadı 3 gün kaldı benimkine olsa çıkardı bugün diye düşünüyorum
Melek-q gunaymom Testler bu şekilde en sondakini bugün yaptım bi üstündekini dün en üsttekini de ondan sonraki gün
Nuriay Melek-q ilk ikisi bozulmuş sebebi belkide idrarda fazla tutmuşsunuz cunki renkler karismiş t cizgisi o yuzden gorunmuş
birannis_ gunaymom ben test yaptım pozitif çıktı yarın hastaneye gidip kan testi yaptıracağım nasipse
Mybody gunaymom Benmde bat 29 göğüs hassasiyeti hafif olmak üzere diğer tüm belirtilerim vardı dün prodictor ile test yaptım negatif çıktı dün akşam peynir kesiği gibi akıntım oldu bu da belirti mi mantar mı bilmiyorum testi yapana kadar hamile gibi hissediyordum ama şuan hiç ümidim kalmadı hla kaşık batmalarım ara ara devam ediyor