pinbtm Melih beye gittim ben de 2 kere. Myomum da var aynı zamanda. Sezeryan için 35bin, myom alınırsa ekstra 55bin dedi asistanı. Bir de kan takılırsa her ünite 2bin500 TL imiş. Çok yüksek geldiği için eledim maalesef
Merve-metin dilara_ozucak07 çok teşekkür ederim amin inşallah 🙏🏻 yani şuana kadar bebeğime yapılan hiçbir işlemden ücret alınmadı daha taburcu da olmadı gerçi ama sadece ilk doğduğunda kan gazına bakılmak için 300 tl verdik o kadar onun haricinde herhangi ücret ödemesi yapmadık tabi taburcu olurken belli olur orası ayrı
Balllimmm Merve-metin merhaba çok geçmiş olsun size ve bebeğinizde taburcu oldunuzmu acaba bende esencani dusunuyorum doğum için ama fiyatlar yüksek olduğu için kararsisim ama çok az zamanım kaldı 29. Haftamdayim.
Merve-metin Balllimmm çok teşekkür ederim evet canım taburcu olduk dışarı hastanelere göre bana uygun geldi 50-60 bin diyorlar sadece doğumu farklı hastaneler memnun da kaldım
Balllimmm Merve-metin ayıp olmassa ne kadar verdiniz acaba doğuma sezeryenmi oldunuz. Dr ktordan memnun kaldınız mı genel olarak.
Merve-metin Balllimmm 30 bin verdim sezeryan oldum doktorumdan çok memnundum ben çok araştırıp kendisini buldum gittim iyi ki gitmişim diyorum
Balllimmm Merve-metin hangi doktorfu acaba ismi nedir bende yarın gidicem hastane ile görüşmeye fiyata neler dahil Nisan’da doğum yapicam o zamana kadar degisirmi fiyatlar.
Merve-metin Balllimmm Melih Bestel doktorumun adı fiyata doğum tek kişilik oda dahil oda süsleme vs yok martta zam gelecek dediler ama ne kadar olur fiyat bilemiyorum bi görüşmenizde fayda var yine de
Sizdenbirii1 Merve-metin merhaba üzerimden çok geçmiş ama Melih bey doğuma eşini alıyor mu bilginiz var mı
dilara_ozucak07 bisbis melih hoca 42 bin dedi sezeryan normal fark etmiyor diğer doktorlar normal 24 sezeryan 29 Muş bende yakın zamanda aldım fiyatı
bisbis Glr95 canım evet bende pazartsı gttö görüştüm 40 dedıler çok fazla geldı esenyurttakı bı hastne için onun yerıne Medıpole gıderım . Elıf UCAR dıye doktor var bılıyormusun ona muane oldum onun doğum fıyatı sezeryan 28.500tl
Glr95 bisbis esencandaki bedia zeynep yıldırım da çok iyi bir doktor benim eski doktorumdu medilifeta kapanınca melih hocaya geçtik biraz sıkıntılı gebelik geçirdiğim için tekrar değiştirmek istemedim o yüzden şimdilik ilerliycem gibi görünüyor
irem111 bisbis merhaba hangi medipol hastanesi acaba elif hanımdan memnun musunuz doğum fiyatına hastanede kalma doğum sonrası anne bebek kontrolleri kan testi fiyatları dahil mi bir bilginiz var mı
bisbis Glr95 Oylemı canım degıstırme boşver ozmn sureklı doktor degıstırmek güzel degıl Inşallah sağ sağlım kucağına alırsın
dilara_ozucak07 bisbis ben Süreyya hanıma gidiyordum donuk biri ilgi alaka bekliyorsanız muhtemelen memnun kalmayacaksınız bende kalmadım devlet hastanesindeki doktorlar da onunla aynı şekilde ilgileniyor imkanınız varsa Melih beyi tavsiye ederim onda da muayene oldum gayet ilgili doğum fiyatı bi tık yüksek
bisbis dilara_ozucak07 ben elıf uçarda muane oldum 2 kere standart yanı bsy anlamadım doğuma 1 hafta kaldı